Chat with us, powered by LiveChat
Contact Login

Stroom laden

Wat kost stroom laden?

Stroom laden is niet gratis. Afhankelijk van de aanbieder van de laadpaal betaalt u per kilowattuur (kWh) of per minuut. In enkele gevallen betaalt u tevens een starttarief. Travelcard rekent een toeslag van 1 cent per geladen kWh.


Hoe werkt snelladen bij Fastned?

Bij Fastned kunt u direct laden met de laadsleutelhanger van Travelcard. Fastned heeft ook een eigen app. Hiermee kunt u stations vinden en details over uw transactie bijhouden.


More information
Hoe vraag ik de laadsleutelhanger aan?

Als nieuwe klant vinkt u op het online aanvraagformulier bij het gewenste kenteken het hokje voor 'Stroom laden' aan.

Indien u al klant bent bij Travelcard, kiest tijdens het bestellen voor de kaartsoort ' tankpas nederland met laad mogelijkheid' of de 'tankpas Europa met laad mogelijkheid'.


Waar kan ik laden?

Er kan geladen worden bij meer dan 100.000 laadpunten in Europa waaronder nagenoeg alle openbare laadpunten in Nederland, Beglie, Luxemburg en Duitsland.

Gebruik de Travelcard app om beschikbare laadpunten te vinden.


More information
Kan ik ook laden in het buitenland?

Er kan geladen worden bij meer dan 100.000 laadpunten in Europa waaronder nagenoeg alle openbare laadpunten in Nederland, Beglie, Luxemburg en Duitsland.

Gebruik de Travelcard app om beschikbare laadpunten te vinden.


More information
Waarom heb ik een Travelcard oas en een laadsleutelhanger?

Als u kiest voor de laadsleutelhanger dan krijgt u van ons ook altijd een Travekcard erbij. De pas is nodig voor het afrekenen van diensten zoals carwash, parkeren en tolwegen.

Download de Travelcard app om te zien welke mogelijkheden er zijn geactiveerd op jouw pas.


More information
Hoe werkt het laden bij een laadpaal?

Om uw auto op te kunnen laden heeft u een laadpaal, laadkabel en een laadsleutelhanger nodig. U dient altijd eerst te kijken of het lampje van de laadpaal groen is. Als het lampje rood is dan werkt de laadpaal niet. Als het lampje groen is dan sluit u de laadkabel aan. Vervolgens houdt u de laadsleutel voor de aangegeven plek op de laadpaal. Als de laadpaal een blauw lichtje geeft dan betekent dit dat uw auto wordt opgeladen. Als u klaar bent met laden dan ontgrendelt u de kabel met de laadsleutelhanger op de aangegeven plek.


More information
Mijn laadsleutelhanger werkt niet, wat moet ik doen?

Uw laadsleutelhanger wordt voor verzending al aangemeld en kan daarom bij ontvangst direct worden gebruikt. Merkt u dat een specifieke aanbieder de laadsleutelhanger niet accepteert dan heeft dit doorgaans te maken met de aanbieder van de laadpaal. Mocht u vaker problemen hebben met de laadsleutelhanger kunt u altijd contact met ons opnemen via info@travelcard.nl of u kunt ons bellen op 088 110 5000.


Werkt de laadsleutelhanger ook bij het supercharge netwerk van Tesla?

Het is helaas nog niet mogelijk om de laadsleutelhanger te gebruiken bij het supercharge netwerk van Tesla.