Chat with us, powered by LiveChat
Contact Login

Services

Hoe activeer ik Yellowbrick?

U kunt met Yellowbrick mobiel parkeren en de kosten via Travelcard laten verlopen. Om Yellowbrick via Travelcard te activeren installeert u eerst de Yellowbrick app.

Vervolgens kiest u voor account aanmaken en de optie 'activeer Travelcard'

Let op: Gebruik geen hoofdletters bij het aanmaken van een gebruikersnaam.

Heeft u een nieuwe tankpas ontvangen? Maak dan opnieuw een account aan met het nieuwe pasnummer. Log hiervoor eerst uw bestaande account uit.


Meer informatie
Hoe weet ik of ik recht heb op pechhulp?

Pechhulp is een optie die wij aanbieden. Om te weten of u gebruik mag maken van deze dienst adviseren wij om contact op te nemen met uw wagenparkbeheerder/leasemaatschappij.

Mocht u pechhulp hebben en met pech komen te staan? Bel dan naar 088-110 5000 en kies voor optie 1. U wordt direct doorverbonden met de pechhulp. Wij zijn op dit nummer 24/7 bereikbaar vanuit binnen en buitenland.


Hoe werkt het parkeren bij Q-park?

Bij Q-Park werkt de tankpas bij de slagboom. Steek uw tankpas in de paslezer bij binnenkomst om de slagboom te openen. Als u de parkeergarage of het P+R-terrein bij de slagboom verlaat, steekt u opnieuw uw tankpas in de paslezer om de slagboom te openen. Een kaartje trekken is dus niet meer nodig.


Wat houdt het serviceabonnement bij Kwik-Fit in?

Met het serviceabonnement Fit-To-Go bij KwikFit heeft u onbeperkt en gratis recht op:

Het vervangen van defecte lampen (met uitzondering van led en xenon lampen)
Bijvullen van olie
Bijvullen van koelvloeistof
Bijvullen van ruitensproeiervloeistof
Reparatie van een lekke band
Controle van de bandenspanning
Controle van de remmen
Controle van de airconditioning
Controle van de voorruit op beschadiging
Controle van de accu

Wilt u weten of u gebruik mag maken van deze dienst? Neem dan contact op met uw wagenparkbeheerder/leasemaatschappij.


Meer informatie
Hoe werkt het afrekenen bij de carwash?

Het afrekenen bij de carwash met de tankpas is heel gemakkelijk. Net als bij het afrekenen van brandstof voert u bij het afrekenen de pincode en eventueel de kilometerstand in.

Mocht u willen weten of u gebruik mag maken van deze dienst? Neem dan contact op met uw wagenparkbeheerder/leasemaatschappij.


Meer informatie
Hoe werkt Tranzer?

Tranzer werkt heel erg simpel. U dient als eerste de app Tranzer te downloaden. Zodra u de app heeft gedownload kunt u uw tankpas als betaalmethode koppelen zodat alle aankopen op uw factuur van Tankpas.nl komen te staan. Via de app plant u de reis. U voert uw bestemming in waarna de app u verschillende reismogelijkheden aanbiedt. U kiest de reis uit waarvan u gebruik wilt maken en geeft als betaalmethode uw tankpas op. U tickets zijn nu zichtbaar in de app onder het kopje ‘tickets’.

U kunt reizen met:
Trein: NS.
Bus: Connexxion, EBS, HTM, RET, GVB en UOV Utrecht.
Tram: RET, GVB, HTM en UOV Utrecht.

Mocht u willen weten of u gebruik mag maken van deze dienst? Neem dan contact op met uw wagenparkbeheerder/leasemaatschappij.


Meer informatie