Contact Login

Stroom laden

Wat kost stroom laden?

Stroom laden is niet gratis. Afhankelijk van de aanbieder van de laadpaal betaalt u per kilowattuur (kWh) of per minuut. In enkele gevallen betaalt u tevens een starttarief.


Hoe werkt snelladen bij Fastned?

Bij Fastned kunt u direct laden met de laadsleutelhanger van Travelcard. Fastned heeft ook een eigen app. Hiermee kunt u stations vinden en details over uw transactie bijhouden.


Meer informatie
Hoe vraag ik de laadsleutelhanger aan

Als nieuwe klant vinkt u op het online aanvraagformulier bij het gewenste kenteken het hokje voor 'Stroom laden' aan.

Indien u al klant bent bij Travelcard, kiest tijdens het bestellen voor de kaartsoort ' tankpas nederland met laad mogelijkheid' of de 'tankpas Europa met laad mogelijkheid'.


Waar kan ik laden?

U kunt op het gehele publieke netwerk in Nederland en België uw elektrische auto opladen. U kunt ook terecht bij snellaadstations van Fastned. Registratie in de app van Fastned is niet nodig maar kan wel. Hiervoor gebruikt u het numer aan de achterzijde van de laadsleutelhanger.


Kan ik ook laden in het buitenland?

U kunt op steeds meer plekken in het buitenland laden. Het aantal beschikbare oplaadpunten kan per land sterk verschillen. In België kunt u net als in Nederland op alle openbare laadpunten uw elektrische auto opladen.


Meer informatie