Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen
29 april 2021

Alles over reizen met Openbaar Vervoer

Een Travelcard heeft veel voordelen waaronder ook dat al je reiskosten worden verzameld op een factuur per maand. Hieronder vallen ook Openbaar Vervoer kosten van jou of je werknemers.

 

Soms is het gewoon handiger om met het OV te reizen. Bijvoorbeeld naar Schiphol voor een buitenlandse businessreis of naar Amsterdam of Utrecht centrum waar de auto niet makkelijk geparkeerd kan worden.

 

Hoe reis je in het OV met Travelcard?

 

Travelcard werkt met partner app Tranzer om de gebruikers de optie te geven om ook met het OV te reizen met Travelcard.

Met de gratis Tranzer app kan je gemakkelijk je reis plannen en ook gelijk je ticket kopen. Na aankoop staat je ticket direct op je mobiel.

Tranzer kan in Nederland worden gebruikt in het OV en bij taxidiensten. De enige uitzondering zijn de metro en de nachtbussen van het GVB.

Met deze app kan je niet alleen binnen Nederland reizen maar ook met de Eurostar of Thalys naar Brussel of Parijs.

 

Voordelen van reizen met het OV met Travelcard

Het grootste voordeel van reizen met de Travelcard is dat je geen kaartjes hoeft te bewaren en alles op de maandelijkse verzamelfactuur komt te staan. Dit betekent dat je nooit meer reiskosten hoeft te declareren. Hiermee bespaar je kostbare tijd en maak je jouw boekhouding efficiënter.

 

Al je reiskosten op een factuur? Vraag nu de Travelcard aan.

 

Travelcard is de meest uitgebreide merkonafhankelijke aanbieder van zakelijke tankpassen en laadpassen. Het netwerk bestaat uit meer dan 250.000 acceptatiepunten in Nederland en de rest van Europa, zodat je zorgeloos in het binnen- en buitenland kan reizen.

OV