Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen
3 augustus 2017

Elektrische auto opladen vanaf nu ook in Duitsland

Vanaf heden wordt de laadpas en laad-sleutelhanger van Travelcard ook geaccepteerd op de laadpunten van TheNewMotion in Duitsland.

 

In Nederland zijn er zeer veel oplaadpalen voor elektrische auto’s te vinden. Nederland is wat dat betreft echt een voorloper. Maar ook in het buitenland is er steeds meer aandacht voor elektrisch vervoer en wordt de laad infrastructuur steeds beter. Je kunt met de laadsleutelhanger van Travelcard terecht op alle openbare laadpunten in Nederland en België. Het is nu ook mogelijk om op een deel van het netwerk in Duitsland te laden. Hiermee breiden wij ons netwerk uit met ruim 1000 extra laadpunten.

25.000 oplaadpunten beschikbaar.

Met het toevoegen van een deel van het Duitste netwerk zijn er nu ruim 25.000 oplaadpunten beschikbaar voor de gebruikers van een Travelcard tankpas met laadsleutelhanger. Dit aantal zal de komende tijd alleen maar blijven toenemen. Het opladen van de elektrische auto in het buitenland werkt hetzelfde als dat je gewend bent. Door de sleutelhanger aan te bieden kan een laad sessie gestart of gestopt worden.

Vind een laadpunt in de buurt.

Omdat er dagelijks nieuwe laadpunten bij komen biedt onze laadpalen app uitkomst. Je ziet direct waar je terecht kunt om de elektrische auto op te laden.

Laden op snelladers.

In Nederland kan geladen worden bij Fastned. Hiervoor is wel eenmalige registratie nodig via de app van Fastned. Na registratie start je de laadsessie via de app, en zal de transactie verwerkt worden op de verzamelfactuur van Travelcard.
Fastned stations zijn op dit moment alleen nog beschikbaar in Nederland, maar de verwachting is dat zij ook in de rest van Europa het netwerk van snellaadstations verder zullen gaan uitbouwen.