Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen
20 maart 2019

Nieuw: Openbaar vervoer via Tranzer.

Vanaf heden is het met Travelcard mogelijk om tickets voor het openbaar vervoer te betalen. Ideaal voor de Travelcard-houder die incidenteel reist in het openbaar vervoer.

 

Om het aanschaffen van tickets mogelijk te maken zijn wij een samenwerking gestart met Tranzer. Tranzer maakt het mogelijk om via een app tickets voor het openbaar vervoer te kopen. Een OV-chipkaart is hiervoor niet nodig.

Via de Tranzer app kunnen de Travelcardhouders in uw organisatie eenvoudig een reis plannen, boeken, betalen en reizen. De tickets verschijnen automatisch in de app en worden aan jou gefactureerd op de verzamelfactuur van Travelcard.

Tranzer app

De app kost je niets en de kosten voor het aanschaffen van de tickets kost je slechts €0,75 inclusief BTW per transactie. Hierdoor is reizen met Tranzer ideaal voor de incidentele reiziger in het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer toevoegen aan de Travelcard

Je kunt via onze portal gemakkelijk de optie ‘Openbaar vervoer’ activeren. Volg onderstaande instructie om de optie op een bestaande Travelcard te activeren. Een nieuwe pas is niet nodig.

Hoe werkt het?

Na het activeren van de optie ‘Openbaar vervoer’ kunnen de Travelcard-houders in de Tranzer app de Travelcard toevoegen als betaalmiddel.

 

Voor het aankopen van de tickets selecteer je de bestemming en de app toont de verschillende reisopties. Bij het reizen in de trein kan met de QR-code in de app de toegangspoort op het treinstation worden geopend. In andere vervoersmiddelen kan het ticket via de app worden getoond.