Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen
3 augustus 2017

Onderhoud afreken met de tankpas

Travelcard maakt betalen voor Onderhoud mogelijk met tankpas bij Vakgarage.  

 

Vakgarage en Travelcard hebben de handen ineengeslagen om zo hun klanten nog meer Service te kunnen bieden. Gebruikers van Tankpas.nl kunnen vanaf vandaag Reparatie, Onderhoud en Banden betalen bij Vakgarage Professional vestigingen. Om dit te realiseren zijn de betaalunits op de Vakgarage Professional locaties afgelopen maanden geüpdatet of vervangen. De klanten van Tankpas.nl worden deze week geïnformeerd over de nieuwe dienst. De gebruikers van de Travelcard tankpas zullen later volgen.

 

Naast bijvoorbeeld brandstof, carwash en parkeren kan de klant nu ook de kosten voor onderhoud en banden via Travelcard op één factuur krijgen. De klant wordt hierdoor administratief ontlast en kan de verzamelfactuur gebruiken voor de BTW aangifte.

Vakgarage Professional vestigingen richten zich naast particulieren ook specifiek op de zakelijke markt waaronder ook Fleetowners, MKBers, en ZZPers welke zelf de voertuigen aanschaffen of Financial leasen. Dit zijn partijen welke vaak ook gebruikmaken van de dienstverlening welke Tankpas.nl aanbiedt. Door de samenwerking kunnen wij deze groep klanten gezamenlijk een unieke service bieden aldus (Vishal Durgaram, Marketing Manager bij Vakgarage). 

vakgarage tankpas