Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen
15 februari 2023

Travelcard gaat samenwerken met ICS

Start partnership ICS en Travelcard

Diemen, 15 februari 2023. International Card Services (ICS), de grootste uitgever van creditcards in Nederland, verwelkomt Travelcard B.V. (Travelcard), onderdeel van FLEETCOR, een wereldwijde aanbieder van zakelijke betaaloplossingen met een sterke focus op mobiliteit. Travelcard is de aanbieder van tank- en laadpassen voor ondernemend Nederland en België. Zowel voor leasemaatschappijen, het grootzakelijke segment, alsmede het MKB segment.

 

Travelcard Business 

Travelcard Business is een zakelijke creditcard. De card is bedoeld als aanvulling op de huidige Travelcard tank- en laadpas en kan worden gebruikt voor alle betalingen. Travelcard Business wordt naast de al bestaande Travelcard tank- en laadpas ingevoerd. De bestaande Travelcard richt zich op betalingen omtrent mobiliteit, denk hierbij aan tanken, laden, autowassen, parkeren, pechhulp en andere diensten zoals onderhoud en OV.

 

Robert de Wolf, Head of Business Development Travelcard: “Met Travelcard Business verbreden we ons productaanbod en geven we onze klanten toegang tot aankoop categorieën en locaties die voorheen niet beschikbaar waren met de Travelcard. De samenwerking met ICS geeft ons de mogelijkheid ons product verder door te ontwikkelen zodat we onze zakelijke klanten een nog betere betaaloplossing kunnen bieden.”

 

ICS over Travelcard
David Compier, Chief Commercial Officer ICS: “We hebben de ambitie om ons aanbod van betaaloplossingen te verbreden en zien veel mogelijkheden op het gebied van zakelijke mobiliteit. Deze markt is volop in ontwikkeling en we zijn er van overtuigd dat wij door middel van deze samenwerking met Travelcard onze sterke relatie met de zakelijke markt verder uit kunnen bouwen.”

 

Jos van de Kerkhof, Country Manager Visa Nederland: “We zijn trots dat ICS en Travelcard met Travelcard Business het eerste product in Europa introduceren dat is gebaseerd op Visa Fleet, dat specifiek ontworpen is voor de mobiliteitsbehoeftes van zakelijke organisaties. Met deze sterke propositie voor zakelijke rijders sorteren ICS en Travelcard voor op de sterk veranderende mobiliteitsmarkt en helpen zij klanten bij de groeiende behoefte aan flexibiliteit, duurzaamheid en maximaal betaal- en administratiegemak van rijders en hun organisaties. Mede daarom zijn wij erg trots om dit gezamenlijk te realiseren.”

 

Over ICS

International Card Services (ICS) staat voor veilig betalen. ICS is marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. Al ruim 30 jaar verzorgt ICS de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van Visa en Mastercard. En bedient zowel consumenten als klanten op de zakelijke markt. De creditcards die door ICS worden uitgegeven zijn ’s werelds meest geaccepteerde cards. Wereldwijd kan er op ruim 30 miljoen adressen, in iedere valuta, mee worden betaald. In de Benelux zijn er inmiddels zo’n 2,6 miljoen mensen met een door ICS uitgegeven creditcard. De betaalorganisatie geeft eigen creditcards uit en creditcards in samenwerking met partners zoals retailers, banken en belangenorganisaties. Zo geeft ICS onder andere de ABN AMRO Creditcard, de ANWB Creditcard en de creditcards voor ASN en Regiobank uit. ICS is sinds 2010 een 100% dochter van ABN AMRO Bank N.V. en heeft vestigingen in Nederland en Duitsland.

 

Over Travelcard

Travelcard is de grootste merk onafhankelijke aanbieder van tank- en laadpassen in de Benelux. Met acceptatie op meer dan 400.000 locaties bieden wij een breed geaccepteerde betaaloplossing voor zakelijke rijders. Travelcard levert haar diensten al meer dan 30 jaar binnen Nederland en heeft recentelijk haar dienstverlening uitgebreid naar België en Duitsland. Travelcard is onderdeel van FLEETCOR, een wereldwijde aanbieder van zakelijke betaaloplossingen met een sterke focus op mobiliteit.