Chat met ons
Vraag een offerte aan

Bent u zich aan het oriënteren op dan is het logisch dat u tijd inversteert in het tankpassen vergelijken. Wij geven u graag een aantal tips waar u op kunt letten bij het vergelijken van een tankpas voor uw bedrijf.

 

Tankpas vergelijken, wat moet een tankpas allemaal kunnen?

Er zijn vele aanbieders van tankpassen, functionaliteit van de tankpassen kan onderling sterk verschillen. Het is doorgaans zo dat merkgebonden tankpassen zich beperken tot het afrekenen van brandstof en carwash. Universele tankpassen zoals de tankpas van Travelcard bieden extra mogelijkheden zoals parkeren of het opladen van een elektrische auto. Voordat u begint met tankpassen vergelijken is het goed om hier alvast over na te denken.

Korting op brandstof, hoe zit dat?

Bij merk gebonden tankpassen worden met enige regelmaat kortingen op brandstofprijzen genoemd. Let wel op dat bij een korting gesproken kan worden over de (eigen) adviesprijs en de pompprijs. Bij een Travelcard tankpas worden nooit aanvullende kortingen toegepast. Er zijn namelijk meer dan 2000 tankstations die 10 tot 15 cent korting aan de pomp geven. Dat wil zeggen dat zij 10 tot 15 cent goedkoper zijn dan de landelijke adviesprijs. Neem dit gegeven mee in uw tankpas vergelijking.

Vergelijken op kosten van een tankpas

Er kunnen kostenverschillen zijn tussen diverse tankpassen. Vooral tussen merkgebonden en universele tankpassen kunnen de verschillen duidelijk aanwezig zijn. Dit komt uiteraard omdat u bij de keuze voor een merkgebonden tankpas de brandstof ook bij deze aanbieder zal afnemen. Bij een universele tankpas is de aanbieder geen brandstofleverancier. Dit zorgt ervoor dat de kosten voor de tankpas hoger uit kunnen vallen. U krijgt daar wel weer extra’s voor terug zoals het overal kunnen tanken en de aanvullende diensten. Bij uw tankpas vergelijking is het daarom van belang om helder te hebben wat u verwacht van een tankpas en de mogelijkheden.

Wilt u meer weten?

Travelcard is al jarenlang een expert op gebied van tankpas oplossingen en brandstofprijzen. Samen met het CBS doen wij al jarenlang onderzoek naar brandstofprijzen en voertuig verbruikcijfers. Wij werken geheel onafhankelijk van oliemaatschappijen en kunnen u daarom ook informeren over besparingsmogelijkheden voor uw wagenpark. Travelcard is leverancier voor onder andere de Nederlandse Politie en de ANWB. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden zodat u alle informatie heeft voor het tankpassen vergelijken.