Chat met ons
Vraag een offerte aan

Pilot met zonnepanelen en energieopslag bij snellaadstation Haarrijn succes

Travelcard is niet alleen een leverancier van tankpassen en laadsleutelhangers, maar heeft ook een eigen snellaadstation. Travelcard ondersteunt de transitie naar elektrische voertuigen een neemt met haar snellaadstation deel aan een bijzondere pilot. Dit snellaadstation is onderdeel van een pilot die wordt uitgevoerd door Stedin, MisterGreen Electric Lease en Alfen.

Travelcard tankstation

Laden met zonne-energie.

Het Travelcard snellaadstation is voorzien van zonnepanelen en opgewekte energie wordt opgeslagen in een batterij, wanneer er onvoldoende energie opgewekt kan worden, wordt energie uit het energienet gebruikt. Door deze hybride manier van energie opsplaan te gebruiken nemen pieken op het energienet af. Hierdoor is de energie groener en is er een minder zware aansluiting nodig om het laadstation te realiseren. Dit zorgt ervoor dat het snellaadstation op deze wijze relatief voordelig aangelegd kon worden.

 

Kom ook laden bij Travelcard!

Heeft u een elektrische auto en kunt u snelladen? Kom dan eens laden bij het Travelcard Snellaad station langs de A2 bij Haarrijn. Dit betreft een openbaar laadstation, er kan geladen worden met alle type laadpassen & sleutelhangers. Wilt u meer weten over de Travelcard laadsleutelhanger? Bekijk dan onze oplossingen voor het opladen van elektrische auto’s