Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen

Je wilt graag tanken bij BP met een tankpas? Dat kan met een BP tankpas maar ook met de universele Travelcard tankpas, hiermee heb je een tankpas voor alle BP tankstations in Nederland. Je hebt hierdoor het gemak van tanken op rekening, maar kunt gebruik maken van alle services die BP tankstations te bieden hebben.

 

Hoeveel tankstations heeft BP?

In Nederland zijn er ongeveer 300 BP tankstations te vinden. Deze zijn verdeeld onder de reguliere BP tankstations en de BP Express tankstations.

 

Wat is het verschil tussen BP en BP Express?

BP Express zijn de onbemande BP tank locaties. Deze tankstations hebben vaak geen shop en andere faciliteiten. Wel is de brandstof voordeliger dan bij de reguliere BP tankstations.

 

Heb ik een BP tankpas nodig om bij BP te tanken op rekening?

Het is niet noodzakelijk om een BP tankpas te gebruiken wanneer je graag bij BP tankt. Bij BP kun je ook terecht met de universele tankpas van Travelcard. Met slechts 300 BP tankstations is een universele tankpas een goede keuze, er is dan altijd een tankstation in de buurt.

 

Zijn er extra kosten verbonden aan het tanken bij BP met een tankpas?

Wanneer je met de Travelcard brandstofpas gaat tanken bij BP zijn er geen extra kosten. Je krijgt hetzelfde bedrag doorbelast als dat staat aangegeven bij de pomp.