Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen

In Nederland is Shell de grootste en in veel gevallen ook de bekendste aanbieder van brandstof. Shell heeft in Nederland meer dan 500 tankstations. Dit komt er op neer dat ongeveer 1 op de 4 tankstations een Shell tankstation is. In Nederland heeft Shell de reguliere tankstations met een shop en overige services, maar ook een onbemande formule onder de naam van Shell Express. Shell heeft een eigen Shell tankpas.

 

Heb ik een Shell tankpas nodig om te tanken bij Shell?

 

Shell heeft een eigen tankpas maar accepteert ook universele tankpassen zoals de brandstofpas van Travelcard. Wanneer je bij Shell wilt tanken op rekening dan ben je niet verplicht om te kiezen voor een Shell tankpas. Ook binnen Europa heeft Shell een groot netwerk van tankstations. Het is mogelijk van deze tankstations gebruik te maken met de Tankpas Europa van Travelcard.

 

Wat zijn de brandstofprijzen bij Shell?

De prijzen voor aangeboden brandstoffen kunnen flink uiteen lopen. Dit komt omdat Shell een landelijke dekking heeft. In bepaalde regio’s van het land zijn de brandstofprijzen lager. Ook is er een flink prijsverschil tussen de onbemande tankstations en de reguliere stations. Het prijsverschil kan hier oplopen tot wel 10 cent per liter. Travelcard publiceert maandelijks een overzicht met brandstofprijzen per merk.

 

Brandstoffen en services

Shell heeft een uitgebreid aanbod van brandstoffen. Naast de benzine en diesel hebben zij ook een high performance brandstof genaamd V-Power. Additieven zoals adblue zijn ook te krijgen. Uiteraard verkopen ze bij de Shell ook een eigen lijn met motorolie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof. Deze producten zijn niet te verkrijgen bij de onbemande locaties.

 

Alternatieve brandstoffen

Shell richt zich ook steeds meer op het aanbieden van alternatieve brandstoffen. Inmiddels zijn bij een aantal Shell tankstations oplaadpunten voor elektrische auto’s te vinden. Je kunt hiervan gebruik maken met onze laadpas voor elektrische auto’s. Shell heeft in Nederland ook een aantal locaties waar waterstof getankt kan worden.

Shell tankpas