Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen

opel tankpas

Bij de aankoop van jouw nieuwe Opel heb je van de dealer de myOpel betaalpas ontvangen met een tegoed. Met het tegoed kun je doen wat je maar wilt, wanneer je maar wilt. Het tegoed op jouw betaalpas kun je naar wens besteden bij de Opel dealer voor onderhoud en accessoires. Daarnaast kun je met de betaalpas ook jouw brandstofkosten afrekenen bij alle tankstations in Nederland.

Meest gestelde vragen

Bekijk de meest gestelde vragen over de myOpel betaalpas:

 

Hoe controleer ik het saldo op mijn Opel betaalpas?

Je kunt online het saldo van jouw prepaid pas opvragen. Tip: Tank bij een onbemand tankstation om jouw saldo geheel op te maken!

 

Ik ben mijn pincode vergeten, wat moet ik doen?

Neem contact op met de dealer die jou de myOpel betaalpas vertrekt heeft. De dealer kan de pincode opvragen bij Travelcard.

 

Ik ben mijn myOpel betaalpas verloren, wat moet ik doen?

Neem contact op met de dealer die jou de myOpel betaalpas vertrekt heeft. De dealer kan een nieuwe betaalpas opvragen bij Travelcard. Het resterende tegoed zal overgezet worden op de nieuwe myOpel betaalpas.

 

Waarom kan ik niet zelf een pincode of nieuwe pas opvragen?

Uit veiliheidsoverwegingen verstrekken wij deze alleen aan de dealer. Zo voorkomen wij misbruik bijvoorbeeld wanneer jouw pas gestolen is.

 

Ben ik verplicht een kilomterstand in te vullen bij het afrekenen

Dit is slechts voor jouw eigen administratie en niet verplicht.

 

Werkt de myOpel betaalpas ook in het buitenland

De myOpel betaalpas is alleen te gebruiken binnen Nederland.

 

Hoe reken ik af met de myOpel betaalpas

Betalen met de myOpel betaalpas is heel gemakkelijk en bijna hetzelfde als betalen met de pinpas. Je biedt de pas aan bij de terminal (let op de positie van de magneetstrip) Vervolgens geef je de pincode in. De terminal zal vragen of je een vervangende auto hebt. Je kunt hier ‘ ‘ja’  of ‘ nee’  kiezen. Kies je ‘ja’ dan is de transactie afgerond. Kies je ‘ nee’  dan zal je de aanvullende vraag krijgen om de kilometerstand in te vullen. Dit kan handig zijn voor jouw eigen administratie maar is niet verplicht.