Chat with us, powered by LiveChat
Contact Login

Co2 compensatie project | zonnepanelen in China

Dit project bevindt zich op het platteland in Baitugang, China. 74% van de bevolking in de regio is van de etnische Hui-groep en meer dan 90% van de bevolking woont op boerderijen.

zonnepanelen

 

Het jaarlijks inkomen van plattelandsbewoners in 2009 bedroeg slechts RMB 2718 (443 dollar per jaar,). Ter vergelijking was het bruto nationaal inkomen per hoofd in Kenia in 2010 USD 780, Dollar 2,14 per dag, waardoor Kenia op de 183e plaats ter wereld stond qua BNI per hoofd. Het platteland in Baitugang rond de stad Lingwu in de autonome regio Ningxia Hui is erkend als een bijzonder onontwikkelde zone door het nationale staatsraadbureau voor armoedevermindering en ontwikkeling.

 

 

Bekijk de volledige brochure over dit Co2 compensatieproject.

Hoe draagt dit project bij aan Co2 Compensatie

Door de levering van schone energie aan het nationale energienet neemt de vraag van stroom uit vervuilende bronnen af. Dit zorgt ervoor dat er mindoor Co2 uitgestoten zal worden. Travelcard investeerd namen haar klanten in dit project waardoor Co2 compenseren mogelijk is. Dankzij de investering in deze projecten leveren wij ook een bijdrage aan de ontwikkeling van achtergestelde regio’s

Wij leveren ook een bijdrage aan deze projecten:

Bekijk onze overige diensten

Travelcard ontzorgt zakelijke rijders

Onze services