Chat with us, powered by LiveChat
Contact Login

Reizen in het openbaar vervoer

Reis ook in het openbaar vervoer via de Travelcard

De Travelcard is voor de zakelijke reiziger, ongeacht voor welk vervoersmiddel deze kiest. Daarom heeft de Travelcard naast de mogelijkheden om auto gerelateerde zaken zoals tanken en laden af te rekenen ook de mogelijkheid om te kunnen reizen in het openbaar vervoer.

Soms is het beter om met de trein te reizen.


Reizen richting Schiphol of een afspraak in de binnenstad van Utrecht? In dit soort gevallen is reizen met het openbaar vervoer vaak prettiger en sneller dan reizen met de auto. De Travelcard is geschikt voor alle soorten openbaar vervoer.

Tickets aanschaffen via een app.


Hoe werkt het reizen in het openbaar vervoer met de Travelcard? Om het reizen in het openbaar vervoer mogelijk te maken werkt Travelcard samen met Tranzer. Via de app van Tranzer kiest de gebruiker de reis en de tickets verschijnen in de app. De kosten voor de reis worden gezamenlijk met alle andere uitgaven die zijn gedaan met de Travelcard gefactureerd. Hierdoor ontstaat een duidelijk overzicht van alle reiskosten per gebruiker. Het declareren van kosten is dan niet meer nodig.

Reizen door heel Nederland


Het ticketsysteem via de app is door heel Nederland te gebruiken. Ook buiten Nederland kan er op steeds meer plekken afgerekend worden. Zo pakt u bijvoorbeeld gemakkelijk de Thalys naar Parijs via de Travelcard.

Bekijk al onze services

Nooit meer omrijden om te tankenServices

Gratis offerte aanvragen


1 | Persoonlijke gegevens 1/3

2 | Bedrijfsgegevens 2/3

3 | Aanvullende informatie 3/3

Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.