Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen

Parkeren door heel Nederland

 

Via de Travelcard betalen voor parkeren op straat en in garages door heel Nederland.

Wij bieden wij een landelijk netwerk van parkeerlocaties. Voorschieten en declareren van kosten behoort tot het verleden.

 

Travelcard app

De Travelcard app helpt met het vinden van parkeerlocaties. Heb je al een Travelcard, maar gebruik je de app nog niet? Download hem dan nu.

parkeren app

Straatparkeren

In alle gemeenten waar betaald parkeren van toepassing is betalen via Travelcard.

Vooraf betalen is niet meer nodig. Je start en stopt de parkeeractie via de app. Op deze manier betaal je achteraf en nooit te veel. Het bewaren van bonnen is niet nodig de kosten komen op de Travelcard verzamelfactuur.

Parkeren in garages

Parkeer in garages of parkeerterreinen van Parkbee, Interparking en P+R. Door onze samenwerking met verschillende parkeeraanbieders bieden wel een landelijk netwerk aan parkeerlocaties waar je kunt betalen via Travelcard. Alle parkeerlocaties zijn terug te vinden in de Travelcard app.

Bekijk onze overige services welke aan elke Travelcard kunnen worden toegevoegd.

Regel direct en gratis jouw parkeermogelijkheid

Je kunt per Travelcard aangeven of parkeren toegestaan is. Dit kun je doen door in te loggen op onze portal en te navigeren naar de optie ‘instellen product beperkingen’. Bestel je voor het eerst een tankpas bij Travelcard? Wij activeren het graag voor jou.

Hoe werkt het parkeren via Yellowbrick?

Je kunt per Travelcard aangeven of parkeren is toegestaan. Dit kun je doen door in te loggen op onze portal, en te navigeren naar de optie ‘instellen producten en bestedingslimieten’. Bestel je voor het eerst een tankpas bij Travelcard? Wij activeren het graag voor jou.

Hoe werkt parkeren bij Interparking en NS P+R-terreinen?

Bij NS P+R werkt de tankpas van Travelcard direct bij de slagboom. Bij binnenkomst steek je de Travelcard in de paslezer om de slagboom te openen. Als je het P+R-terrein bij de slagboom verlaat, steek je opnieuw jouw tankpas in de paslezer om de slagboom te openen. Bij Interparking kun je de parkeerkaart bij de automaat afrekenen met de Travelcard.