Contact Login

Laadpas / Laadsleutelhanger

Elektrische auto opladen met de laadsleutelhanger van Travelcard? De laadsleutelhanger van Travelcard is een onmisbaar onderdeel bij het laden van uw elektrische wagenpark. Onze laadsleutelhanger om elektrische auto’s op te laden wordt naast de tankpas geleverd. Travelcard voorziet hiermee in extra gemak voor veel berijders van elektrische auto’s. Het is voor hen gemakkelijker de identifier voor het starten en stoppen van een laadsessie direct met de autosleutel bij de hand te hebben. Het pakken van een pas is vaak omslachtig, omdat veel berijders van een elektrische auto meerdere keren per dag laadsessies starten en stoppen. De laadsleutelhanger wordt op alle openbare oplaadpunten in Nederland geaccepteerd.

 

Laden in het buitenland

Ook in het buitenland neemt het aantal laadpunten voor elektrische auto’s snel toe. En op steeds meer plekken kunt u terecht met de laadsleutelhanger van Travelcard. In Belgie kunt u bij alle openbare laadpunten terecht. Maar in landen als Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk neemt het aantal laadpunten waar u met de laadsleutelhanger van Travelcard terecht kan snel toe! Bekijk de site oplaadpalen.nl voor een handig overzicht. (u kunt hier filteren op ‘ Travelcard’ ) Voor meer informatie bekijk onze pagina elektrische auto opladen in het buitenland.

 

Elektrische auto opladen bij Fastned

Wenst u ook gebruik te maken van de snellaad stations van Fastned? Dat kan! De laadsleutelhanger kunt u aanbieden bij de snellaad stations van Fastned. Bekijk de website van Fastned voor locaties en actuele tarieven.

 

Elektrische auto opladen op een prive laadpunt

De laadsleutelhanger kunt u uiteraard ook gebruiken op eigen laadpunten, zowel thuis als op kantoor. Het unieke nummer kan ook hier geregistreerd worden. Indien uw laadpunt dit ondersteunt kunnen ook direct de stroom kosten verrekend worden met de medewerker.

 

Hoe vraag ik de sleutelhanger aan?

De sleutelhanger voor elektrisch laden wordt altijd aangevraagd in combinatie met een Tankpas Nederland of Europese Tankpas. De tankpas is nog steeds nodig om gebruik te kunnen maken van bijvoorbeeld carwash en parkeren. Ook berijders van een volledig elektrische auto hebben daarom voordeel van een tankpas van Travelcard.

Als nieuwe klant vinkt u op het aanvraagformulier bij het gewenste kenteken het hokje voor ‘Stroom laden’ aan.
Indien u al gebruik maakt van Travelcard tankpassen kunt u deze optie terug vinden in de portal. Ziet u deze optie niet, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Wat zijn de kosten voor opladen van mijn elektrische auto?

Stroom laden is niet gratis. Afhankelijk van de aanbieder van de laadpaal betaalt u per kilowattuur (kWh) of per minuut. In veel gevallen betaalt u tevens een starttarief. Bekijk hier de tarieven per aanbieder.

 

elektrische auto opladen Travelcard


U kunt met onze tankpas overal terecht!

Nooit meer omrijden om te tanken