Contact Login

Laadpas

Elektrische auto opladen met de laadsleutelhanger van Travelcard? De laadsleutelhanger van Travelcard is een onmisbaar onderdeel bij het laden van uw elektrische wagenpark. Onze laadsleutelhanger om elektrische auto’s op te laden wordt naast de tankpas geleverd. Travelcard voorziet hiermee in extra gemak voor veel berijders van elektrische auto’s. Het is voor hen gemakkelijker de identifier voor het starten en stoppen van een laadsessie direct met de autosleutel bij de hand te hebben. Het pakken van een pas is vaak omslachtig, omdat veel berijders van een elektrische auto meerdere keren per dag laadsessies starten en stoppen. De laadsleutelhanger wordt op alle openbare oplaadpunten in Nederland geaccepteerd.

Laden in het buitenland

Ook in het buitenland neemt het aantal laadpunten voor elektrische auto’s snel toe. En op steeds meer plekken kunt u terecht met de laadsleutelhanger van Travelcard. De Travelcard geeft u toegang om te laden op een Europees netwerk met meer dan 100.000 laadpunten. Om een beschikbaar laadpunt te vinden hebben wij een app beschikbaar. Bekijk ook onze pagina elektrische auto opladen in het buitenland.

Elektrische auto opladen bij Fastned

Wenst u ook gebruik te maken van de snellaad stations van Fastned? Dat kan! De laadsleutelhanger kunt u aanbieden bij de snellaad stations van Fastned. Bekijk de website van Fastned voor locaties en actuele tarieven.

Elektrische auto opladen op een prive laadpunt

De laadsleutelhanger kunt u uiteraard ook gebruiken op eigen laadpunten, zowel thuis als op kantoor. Het unieke nummer kan ook hier geregistreerd worden. Indien uw laadpunt dit ondersteunt kunnen ook direct de stroom kosten verrekend worden met de medewerker.

Hoe vraag ik de sleutelhanger aan?

De sleutelhanger voor elektrisch laden wordt altijd aangevraagd in combinatie met een Tankpas Nederland of Europese Tankpas. De tankpas is nog steeds nodig om gebruik te kunnen maken van bijvoorbeeld carwash en parkeren. Ook berijders van een volledig elektrische auto hebben daarom voordeel van een tankpas van Travelcard.

Als nieuwe klant vinkt u tijdens het aanvragen direct aangeven welke Travelcards voorzien moeten worden van de laadsleutelhanger.
Indien u al gebruik maakt van Travelcard tankpassen kunt u deze optie terug vinden in de portal. Ziet u deze optie niet, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wat zijn de kosten voor opladen van mijn elektrische auto?

Stroom laden is niet gratis. Afhankelijk van de aanbieder van de laadpaal betaalt u per kilowattuur (kWh) of per minuut. In veel gevallen betaalt u tevens een starttarief.

elektrische auto opladen Travelcard