Contact Login

Laden in het buitenland

Rijdt u een plug in hybride of een volledig elektrische auto en gaat u naar het buitenland?

Ook in het buitenland zijn er steeds meer openbare laadpunten waar u de elektrische auto kunt opladen. Het aantal beschikbare oplaadpunten kan per land echter sterk verschillen. Dit heeft voor een deel te maken met de dekking van het aantal oplaadpunten, maar ook om het feit dat er vele aanbieders oplaadpunten zijn en die nog niet allemaal met elkaar samenwerken.

Overal uw elektrische auto opladen in België

In Belgie kunt u laden op het gehele netwerk van ‘ Blue Corner’ uw elektrische auto opladen. Dit betekent dat u in Belgie op vrijwel alle openbare oplaadpunten terecht kunt met de laadsleutelhanger van Travelcard. In Duitsland kunt u laden bij bij Allego.

Fastned laadstations in het buitenland

Fastned is een Nederlandse aanbieder van snellaadlocaties. Deze zijn voornamelijk gevestigd langs snelwegen. Fastned realiseert ook snellaadstations in België en Duitsland. U kunt hier met de laadsleutelhanger van Travelcard terecht. Fastned heeft een eigen app waarin u de Travelcard als betaalmiddel kunt toevoegen. Bekijk hier de instructie voor laden bij fastned met Travelcard. Het is niet verplicht de Fastned app te gebruiken.

Tesla superchargers

Bent u de eigenaar van een Tesla? Dan kunt u ook gebruikmaken van het supercharge netwerk van Tesla. De navigatie in uw auto zoekt automatisch de laadlocaties op uw route. U kunt hier niet afrekenen met de Travelcard. Laden met een Tesla op het Tesla supercharge netwerk is in veel gevallen zelfs zonder kosten. Bekijk voor meer informatie de website van Tesla.

Heeft u nog geen laadsleutelhanger van Travelcard?

Maak ook gebruik van de handige combinatie van tankpas en laadsleutelhanger. Met de sleutelhanger kunt u gemakkelijk uw elektrische auto opladen. De pas gebruikt u om af te rekenen bij parkeergarages en de wasstraat. Lees meer over onze elektrische tankpas.

elektrische auto opladen in het buitenland

U kunt met onze tankpas overal terecht!

Nooit meer omrijden om te tanken