Chat with us, powered by LiveChat
Tijdelijk met gratis SECRID wallet t.w.v. €59,95
 
Direct bestellen

Vergroot je mobiliteit

Ben jij opzoek naar een tank- en laadpas voor jouw bedrijf? Kijk dan of het interessant is om er ook een creditcard naast te nemen. Zo houd je écht al je privé en zakelijke kosten gescheiden. Voor slechts 2,25 per maand extra voeg je oneindig veel voordeel toe naast de bestaande Travelcard tank-en laadpas.


*Wanneer je een Travelcard Business bestelt ga je hiervoor een overeenkomst aan met onze partner ICS.

Al meer dan 350.000 mensen maken gebruik van de diensten van Travelcard
Al meer dan 350.000 mensen maken gebruik van de diensten van Travelcard

Combineer en geniet van korting!

Als je een Travelcard en Travelcard Business afneemt betaal je namelijk maar 9,95 in plaats van 11,70 per maand! Hieronder zie je een greep uit de mogelijkheden en de verschillen.

 

 
Travelcard
Travelcard Business
Één factuur voor alle uitgaven
Inzicht in gebruik per kaart
Snelle en veilige transacties
Btw rapportages voor belastingen
Tanken
Laden
Parkeren
Auto onderhoud afrekenen
Betalen in alle valuta’s
Aankoop verzekerd
Tesla Superchargers
Alles-in-1 betaalmiddel
Parkeren & tanken in het buitenland
Tijdelijk met gratis SECRID wallet
Travelcard B.V. |

Waarom Travelcard Business naast je Travelcard?

Maximaal mobiel met een creditcard naast je tankpas

Tanken, laden, parkeren, pechhulp, openbaar vervoer; het complete plaatje voor werkgevers en bedrijven. Met Travelcard Business is het nog completer en reken je handig alle kosten van de zaak af.

Makkelijk en eenvoudig

Van hotelovernachtingen en vliegtuigboekingen tot diners in restaurants en aankopen specifiek voor kantoor; het is makkelijk en eenvoudig te betalen met Travelcard Business. Een pleasure doing business.

Alles overzichtelijk

Geen gedoe met declaraties inleveren en verwerken. Travelcard Business biedt gemak voor de gebruiker en een compleet overzicht voor de bedrijfsadministratie.

Bestel nu Travelcard Business en ontvang een Secrid wallet cadeau!*

Meest gestelde vragen

Samenwerking met ICS

Travelcard B.V., onderdeel van FLEETCOR, werkt samen met International Card Services (ICS). ICS is de grootste uitgever van creditcards in Nederland en geeft namens ons Travelcard Business uit.

Hoe werkt Travelcard Business?

Bij een gewone betaalpas wordt een bedrag onmiddellijk afgeschreven van jouw rekening. Bij een betaling met een creditcard wordt het bedrag niet direct van je rekening afgeschreven maar betaald de creditcardmaatschappij (ICS) de aankoop voor je.. Aan het einde van de maand ontvang je een factuur met het openstaande saldo, dit betaal je binnen 21 dagen rentevrij terug. Betaal je de factuur niet optijd? Dan wordt er rente in rekening gebracht. Hier lees je meer over in de algemene voorwaarden.


Hoelang duurt het aanvragen van Travelcard Business?

Een creditcard is binnen 15 minuten aangevraagd en dit doe je eenvoudig online. Eerst vul je het aanvraagformulier in en vervolgens ontvang je een e-mail met het verzoek om je te identificeren. Dit gaat veilig en gemakkelijk via onze ICS Identificeren app. Houd jouw identiteitsbewijs bij de hand.

Hoelang duurt het voordat ik mijn Travelcard Business ontvang?

Een aanvraag duurt gemiddeld 10 weken. Dit is onder andere afhankelijk van hoe snel aanvullende informatie, zoals jaarcijfers, wordt aangeleverd. Is jouw aanvraag goedgekeurd? Dan ligt jouw creditcard gemiddeld 10 werkdagen na aanvraag op de mat.


Wat zijn de eisen voor het aanvragen van Travelcard Business?

Een creditcard kan je aanvragen als:

  • Jouw bedrijf staat ingeschreven in het Handelsregister van de KvK
  • De oprichtingsdatum van jouw bedrijf is korter dan 2 jaar: Je kan maximaal 500 euro bedrijfslimiet aanvragen
  • De oprichtingsdatum van jouw bedrijf is langer dan 2 jaar: Je kan jaarcijfers overleggen of je hebt jaarcijfers gedeponeerd bij de KvK
  • Jouw bedrijf heeft een permanent adres in Nederland heeft
  • Er loopt geen gerechtelijke procedure tegen jou of jouw bedrijf wegens wanbetaling loopt
  • Je geen negatieve registratie bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel hebt. Deze eis geldt voor alle natuurlijke personen (dus ook voor de natuurlijke personen die zakelijk handelen)
  • Je achttien jaar of ouder bent
Waarom is Travelcard Business handig?

Een creditcard is handig omdat je deze over de hele wereld kunt gebruiken. Daar waar een gewone pinpas in het buitenland soms geweigerd wordt, kan je wel vaak betalen met een creditcard. Daarnaast kun je eenvoudig reserveringen doen bij hotels of de creditcard gebruiken als borg bij autohuur.

 

Een creditcard is ook handig voor online aankopen. Bij veel buitenlandse webshops kan je bijvoorbeeld niet met iDEAL betalen. Een ander voordeel van een creditcard is dat vrijwel al je aankopen verzekerd zijn. Mocht een bestelling niet of niet goed aankomen, dan kan je een verzoek doen om jouw geld terug te krijgen. Hiervoor gelden wel voorwaarden. Deze vind je hier terug.


Kan ik veilig betalen met Travelcard Business?

Online aankopen doen is met een Visa World Card volkomen veilig. Als de webshop waar je iets hebt gekocht failliet gaat of niet levert, dan ben je hiervoor in veel gevallen gedekt dankzij onze Aflevergarantie. Daarnaast heeft ICS 24/7 fraudepreventie, hiervoor gelden wel voorwaarden. De voorwaarden voor ongeoorloofd gebruik vind je hier.

Met wie kan ik contact opnemen met vragen over Travelcard Business?

Meer informatie over Travelcard Business kan je vinden op: Veelgestelde vragen – ICS. Ook kan je telefonisch contact opnemen met International Card Services op: +31 (0) 20 – 6 600 677


Wat is het voordeel om Travelcard Business naast een Travelcard?

Met Travelcard Business op zak naast je Travelcard geniet je onder andere van wereldwijde dekking, verzekerde aankopen en diverse kortingen. Travelcard Business wordt mogelijk gemaakt dankzij onze partner ICS. Wanneer je een Travelcard Business bestelt ga je hiervoor een overeenkomst aan met onze partner ICS. Hier vind je de algemene voorwaarden en aankoopverzekering die geldt voor Travelcard Business.

Ik wil mijn gegevens aanpassen, hoe doe ik dat?

De tekenbevoegde kan via het portaal het volgende aanpassen:

  • Via de menu-optie ‘Cards’ kan je het e-mailaders en mobiele telefoonnummer van de kaarthouder wijzigen
  • Via de menu-optie ‘Instellingen’ kan je het wachtwoord van het portaal wijzigen
  • Via de menu-optie ‘Persoonlijke Gegevens’ kan je het e-mailadres en mobiele nummer van het account wijzigen

Het Travelcard Business portaal vind je hier. Voor andere wijzigen zijn webformulieren beschikbaar. Deze vind je hier.
Informatie opvragen over Travelcard Business

Wil je meer informatie over Travelcard Business? Vul dan je gegevens in via het onderstaande formulier, dan nemen wij contract met je op!

Wij respecteren jouw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.
Op alle overeenkomsten die met ons worden gesloten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing