Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen

De Travelcard is een veelzijdige pas die op vele plekken geaccepteerd wordt. De pas kan bij meer dan 300.000 tankstations gebruikt worden en via handige apps reken je ook gemakkelijk af voor parkeren en openbaar vervoer. Al deze locaties zijn terug te vinden in de Travelcard app.

 

travelcard laadpalen app

 

De tankpas Nederland wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd. Er is dus echt altijd een station in de buurt. Omdat de tankpas overal geaccepteerd wordt kan je ook eenvoudig kosten besparen.

 

Tanken in de Benelux

De tankpas kan ook zonder bijkomende kosten uitgebreid worden naar dekking in de Benelux. Je kan dan bij ca 45% van de tankstations in België en Luxemburg terecht. Ook hier werkt de Travelcard station locator. Zo zie je gemakkelijk waar de tankpas geaccepteerd wordt. Bekijk de uitgebreide informatie over onze Benelux tankpas.

 

Tanken in Europa

Je kan er voor kiezen om de tankpas uit te breiden naar een Europese tankpas. Hiervoor werken wij samen met onze partner DKV waardoor er in Europa meer dan 45.000 locaties zijn waar je met de tankpas terecht kunt. Lees de uitgebreide informatie over onze Europese tankpas.

 

Q-Park garages, Q-Park P+R-terreinen, carwash-stations en tankstations in België en Luxemburg zijn met deze app eveneens eenvoudig te vinden. Bekijk onze station locator voor uw smartphone.

 

Laden in Europa

De Travelcard is ook geschikt voor de mensen met een elektrische auto. Door de Travelcard te configureren als laadpas kan er door heel Europa bij meer dan 100.000 laadpalen geladen worden. Onze app geeft een real time overzicht van beschikbare laadpalen.

 

Handige services maken de Travelcard compleet.

 

Q-Park garages, Q-Park P+R-terreinen, carwash-stations en tankstations in België en Luxemburg zijn accepteren ook de Travelcard. Hierdoor kan je met een pas alle mobiliteitskosten afrekenen.