Chat with us, powered by LiveChat
Contact Login

Locaties waar u de tankpas kunt gebruiken

De tankpas Nederland wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd. Er is dus echt altijd een station in de buurt. Omdat de tankpas overal geaccepteerd wordt kunt u ook eenvoudig kosten besparen.

 

Euro’s voordeliger tanken, altijd en overal? Dat kan met de FuelCostSaving Tanklocator, een handige website geoptimaliseerd voor het gebruik op een smartphone. Die weet in elke regio het tankstation met de laagste prijs te vinden.

 

Hoe dat kan? Onze honderdduizenden pasgebruikers tanken samen duizenden keren per uur. Dat levert continu actuele informatie op over pompprijzen, de tanklocator beschikt daarmee of actuele informatie en helpt u de voordeligste tanklocaties te vinden. Daarmee bespaar je al snel 10 cent per liter, dus enkele euro’s per volle tank!

 

Q-Park garages, Q-Park P+R-terreinen, carwash-stations en tankstations in België en Luxemburg zijn met deze app eveneens eenvoudig te vinden. Bekijk onze station locator voor uw smartphone.

 

Tanken in de Benelux

De tankpas kan ook zonder bijkomende kosten uitgebreid worden naar dekking in de Benelux. U kunt dan bij ca 45% van de tanstations in België en Luxemburg terecht. Ook hier werkt de Travelcard station locator. Zo ziet u gemakkelijk waar de tankpas geacepteerd wordt. Bekijk de uitgebreide informatie over onze Benelux tankpas.

 

Tanken in Europa

U kunt er voor kiezen om de tankpas uit te breiden naar een Europese tankpas. Hiervoor werken wij samen met onze partner DKV waardoor er in Europa meer dan 43.000 locaties zijn waar u met de tankpas terecht kunt. Lees de uitgebreide informatie over onze Europese tankpas.