Contact Login

Laadpas

Berijders van elektrische auto’s kunnen de Travelcard gebruiken om overal in de BeNeLux de auto op te laden. Het belangrijke voordeel van de Travelcard passen is dat deze ingezet kunnen worden voor bij een wagenpark dat uit elektrische voertuigen en fossiele brandstoffen bestaat. U kunt namelijk voor elke Travelcard instellen of deze voor stroom, brandstof of beide geschikt dient te zijn.Naast het afrekenen van de ‘brandstof’ kan er ook gebruik gemaakt worden van aanvullende services zoals carwash, parkeren of openbaar vervoer.

tankpas elektrische auto

Het gemak van de Travelcard als laadpas

Bij elke Travelcard die u besteld of in gebruik heeft kunt u aangeven welke brandstofsoorten er afgerekend mogen worden met de Travelcard. Kiest u voor Travelcard voor elektrische voertuigen? Dan wordt de Travelcard voorzien van een sleutelhanger waarmee laadpalen geactiveerd kunnen worden. Deze is altijd binnen handbereik en dat is gemakkelijk, met een elektrische auto worden veel meer (kleine) transacties gedaan. De pas blijft noodzakelijk voor het afrekenen van parkeren, carwash of andere geactiveerde producten. U kunt er altijd voor kiezen om brandstof wel of niet toe te staan. Dit is handig in het geval van het rijden in een leenauto, of bij een plugin hybrid. Het activeren of deactiveren van brandstoffen kan geheel online en zonder kosten.

 

Hoe werkt de Travelcard laadpas?

De Travelcard laadpas werkt heel gemakkelijk. Na het aansluiten van de laadkabel aan het voertuig en de laadpaal biedt u de sleutelhanger aan. Vervolgens zal het laden starten, om het laden te stoppen biedt u nogmaals de sleutelhanger aan. De Travelcard laadpas werkt op alle openbare laadpunten in de BeNeLux.

 

Laadpas aanvragen

Maakt u al gebruik van de diensten van Travelcard? Dan kunt u nieuwe laadpassen aanvragen via de portal. Maakt uw organisatie nog geen gebruik van de diensten van Travelcard? Vul dan ons offerteformulier in, u ontvangt dan een overzicht van alle kosten en mogelijkheden en kunt u vervolgens online uw bestelling plaatsen.

40.000 laadpalen

Het gemak van overal laden

Sleutelhanger

Altijd binnen handbereik

Vraag direct uw laadpas aan!

De all-in-one oplossing voor uw wagenpark

Vraag onze laadpas aan

U kunt met onze tankpas overal terecht!

Nooit meer omrijden om te tanken