Chat with us, powered by LiveChat
Contact Login

Laadpas voor elektrische auto

Berijders van elektrische auto’s kunnen de Travelcard gebruiken om in alle Europese landen de auto op te laden. Het belangrijke voordeel van de Travelcard passen is dat deze ingezet kunnen worden voor bij een wagenpark dat uit elektrische voertuigen en fossiele brandstoffen bestaat. U kunt namelijk voor elke Travelcard instellen of deze voor stroom, brandstof of beide geschikt dient te zijn.Naast het afrekenen van de 'brandstof' kan er ook gebruik gemaakt worden van aanvullende services zoals carwash, parkeren of openbaar vervoer.

laadpas met app

Laadpas met app

Overal laden met één betaalmiddel


Hoe werkt de Travelcard laadpas?

De Travelcard laadpas werkt heel gemakkelijk. Na het aansluiten van de laadkabel aan het voertuig en de laadpaal biedt u de sleutelhanger aan. Vervolgens zal het laden starten, om het laden te stoppen biedt u nogmaals de sleutelhanger aan.

Gebruik onze app om laadpalen te vinden

Laadpalen app

Om (beschikbare) laadpalen te vinden kan er gebruik gemaakt worden van onze laadpalen app. Deze is vooral handig in het buitenland, u kunt met de Travelcard in alle Europese landen laden.

100.000

Oplaadpunten door heel Europa

20

Landen waar u kunt opladen.

Elektrische auto

opladen op een privé laadpunt


De laadsleutelhanger kunt u uiteraard ook gebruiken op eigen laadpunten, zowel thuis als op kantoor. Het unieke nummer kan ook hier geregistreerd worden. Indien het laadpunt dit ondersteunt kunnen ook direct de stroom kosten verrekend worden.

Hoe vraag ik de
sleutelhanger aan?

De sleutelhanger voor elektrisch laden wordt altijd aangevraagd in combinatie met een Travelcard pas. De pas is nog steeds nodig om gebruik te kunnen maken van bijvoorbeeld carwash en parkeren. Ook berijders van een volledig elektrische auto hebben daarom voordeel van de Travelcard.

Als nieuwe klant kunt u tijdens het aanvraagproces aangeven voor welke kentekens u een laadpas wenst te ontvangen. Indien u al gebruik maakt van Travelcard kunt u via de portal laadpassen aanvragen. Ziet u deze optie niet, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.Bekijk onze overige diensten

Voor bedrijven en ondernemersDiensten

Gratis offerte aanvragen


1 | Persoonlijke gegevens 1/3

2 | Bedrijfsgegevens 2/3

3 | Aanvullende informatie 3/3

Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.