Contact Login

Laadpas van Travelcard

Berijders van elektrische auto’s kunnen de Travelcard gebruiken om in alle Europese landen de auto op te laden. Het belangrijke voordeel van de Travelcard passen is dat deze ingezet kunnen worden voor bij een wagenpark dat uit elektrische voertuigen en fossiele brandstoffen bestaat. U kunt namelijk voor elke Travelcard instellen of deze voor stroom, brandstof of beide geschikt dient te zijn.Naast het afrekenen van de ‘brandstof’ kan er ook gebruik gemaakt worden van aanvullende services zoals carwash, parkeren of openbaar vervoer.

Het gemak van de Travelcard als laadpas

Bij elke Travelcard die u besteld of in gebruik heeft kunt u aangeven welke brandstofsoorten er afgerekend mogen worden met de Travelcard. Kiest u voor Travelcard voor elektrische voertuigen? Dan wordt de Travelcard voorzien van een sleutelhanger waarmee laadpalen geactiveerd kunnen worden. Deze is altijd binnen handbereik en dat is gemakkelijk, met een elektrische auto worden veel meer (kleine) transacties gedaan. De pas blijft noodzakelijk voor het afrekenen van parkeren, carwash of andere geactiveerde producten. U kunt er altijd voor kiezen om brandstof wel of niet toe te staan. Dit is handig in het geval van het rijden in een leenauto, of bij een plugin hybrid. Het activeren of deactiveren van brandstoffen kan geheel online en zonder kosten.

 

Hoe werkt de Travelcard laadpas?

De Travelcard laadpas werkt heel gemakkelijk. Na het aansluiten van de laadkabel aan het voertuig en de laadpaal biedt u de sleutelhanger aan. Vervolgens zal het laden starten, om het laden te stoppen biedt u nogmaals de sleutelhanger aan.

 

Laadpalen app

Om (beschikbare) laadpalen te vinden kan er gebruik gemaakt worden van onze laadpalen app. Deze is vooral handig in het buitenland, u kunt met de Travelcard in alle Europese landen laden.

 

Laadpas aanvragen

Maakt u al gebruik van de diensten van Travelcard? Dan kunt u nieuwe laadpassen aanvragen via de portal. Maakt uw organisatie nog geen gebruik van de diensten van Travelcard? Vul dan ons offerteformulier in, u ontvangt dan een overzicht van alle kosten en mogelijkheden en kunt u vervolgens online uw bestelling plaatsen.

100.000 laadpalen

Laden in Europa

Sleutelhanger

Altijd binnen handbereik

Vraag direct uw laadpas aan!

De all-in-one oplossing voor uw wagenpark

Vraag onze laadpas aan