Chat met ons
Vraag een offerte aan

travelcard laadpalen app

Het belangrijke voordeel van de Travelcard passen is dat deze ingezet kunnen worden voor bij een wagenpark dat uit elektrische voertuigen en fossiele brandstoffen bestaat. U kunt namelijk voor elke Travelcard instellen of deze voor stroom, brandstof of beide geschikt dient te zijn.

 

Grootste netwerk van Europa

Met de Travelcard kan vrijwel overal geladen worden binnen de BeNeLux en in totaal bij meer dan 100.000 laadpalen in Europa. Ons netwerk blijft groeien. Bovendien kun je er voor kiezen om het afrekenen van Tolwegen mogelijk te maken.

100.000
beschikbare laadpalen
Europees netwerk
Zorgeloos elektrisch rijden
Handige App
Voor het vinden van laadpalen
100% dekking
In de BeNeLux

Geintereseerd in een Travelcard laadpas? Vraag een unieke link aan om online een bestelling te plaatsen.


Hoe werkt het laden met een laadpas?

De Travelcard laadpas werkt heel gemakkelijk. Na het aansluiten van de laadkabel aan het voertuig en de laadpaal biedt u de sleutelhanger aan. Vervolgens zal het laden starten, om het laden te stoppen biedt u nogmaals de sleutelhanger aan.

Gebruik van Snel-laders

Het gebruik van snel-laders is vergelijkbaar met normaal laden. Een belangrijk verschil is dat bij een snel-lader niet de eigen laadkabel maar de kabel aan het laadpunt gebruikt moet worden. Dit komt vanwege het hogere vermogen. Deze kabels zijn in sommige gevallen voorzien van een koelsysteem.

Laden op een prive laadpunt

De laadsleutelhanger kunt u uiteraard ook gebruiken op eigen laadpunten, zowel thuis als op kantoor. Het unieke nummer reregistreerd bij de aanbieder van uw laadpunt. Indien het laadpunt dit ondersteunt kunnen ook direct de stroom kosten verrekend worden hierdoor loopt de facturatie geheel via Travelcard en is het niet nodig om achteraf kosten te declareren.

 

 

Pionieer in elektrisch laden!

Wij waren een van de eerste Tesla eigenaren in Nederland en weten hoe het is om elektrisch te rijden. Onze dienstverlening is erop gericht om de elektrische rijder te ontzorgen.

 

Kom ook eens laden bij ons eigen laadstation dat zonne-energie opslaat in accu’s zodat er zo veel mogelijk op groene stroom gereden kan worden!

Laadpalen vinden met de Travelcard app

Met de Travelcard app is elektrisch rijden een stuk gemakkelijker. Alle meer dan 100.000 laadpunten met real time beschikbaarheid worden weergegeven in de app. Met de handige filters voor bijvoorbeeld snelladers kunt u de juiste laadpaal voor uw reis vinden. Zo vind u een snellader voor tijdens de reis en een normaal laadpunt op plaats van bestemming.

 

Transacties inzien

In de app worden alle transacties gedaan met de Travelcard laadpas bijgehouden. Zo heb je direct inzicht in alle verbruikskosten.

Download de Travelcard app

De Travelcard app is gratis beschikbaar voor Android en iOS. Registreer de Travelcard laadpas in de app om alle mogelijkheden te ontdekken.

 

iphone app

Een Travelcard is meer dan een laadpas. Voeg naar wens aanvullende services toe.

Meer info over laden en elektrisch rijden.

Elektrisch rijden is anders dan rijden op benzine of diesel. Wij krijgen vaak vragen over actieradius en kosten voor het laden van een elektrische auto. Bekijk onze artikelen over elektrisch rijden en laden.

Een Travelcard laadpas bestellen is gemakkelijk. Vraag via onderstaande button een prijsoverzicht en unieke bestellink aan. Na bestellen leveren wij de Travelcard laadpas binnen twee werkdagen