Chat met ons
Vraag een offerte aan

brandstofpas_mlb

Een pas speciaal voor de ZZP’er en MKB’er

Met onze brandstofpas voor het MKB & ZZP’ers krijgt u een heel complete brandstofpas met daarin een aantal voordelen speciaal voor ZZP’ ers en het MKB. Geen lastig overzicht met allerlei keuzeopties, maar direct de zaken die door ZZP’ers en MKB Nederland het meest gebruikt worden. Onze brandstofpas voor ZZP & MKB is geheel online te bestellen en versturen wij binnen twee werkdagen.

Maandelijkse verzamelfactuur

Gebruikt u de brandstofpas, dan ontvangt u elke maand één verzamelfactuur van alle transacties gedaan met de brandstofpas(sen). Met deze factuur kunt u gegarandeerd de Nederlandse BTW terugvorderen.

 

Ook voor transacties in Belgie en Luxemburg ontvangt u een BTW factuur welke u kunt gebruiken voor BTW terugave in het buitenland.

 

Direct in de boekhouding

Om de administratie nog gemakkelijker te maken kunnen wij de factuur direct aanbieden bij jouw online boekhoudpakket!
 

Handige opties standaard inbegrepen

Alles wat u als ZZP’er of MKB’er nodig heeft zit standaard inbegrepen op deze tankpas. Denk naast tanken aan parkeren, autowassen, openbaar Vervoer en gratis klein onderhoud!

Overal tanken
in Nederland
Auto wassen
bij 1.100 wasstraten
Parkeren
Op straat en in garages
Openbaar vervoer
Via een app tickets aanschaffen
Auto opladen
Bij meer dan 100.000 locaties

Bestel direct de meest complete ZZP & MKB tankpas!


Lees meer over de inbegrepen mogelijkheden

De brandstofpas gebruiken om carwash af te rekenen.

Met uw personenauto kunt u bij praktisch elke carwash locatie terecht. U rekent gemakkelijk de wasbeurt af zonder bijkomende kosten.

 

Gratis ruitenwisservloeistof en motorolie afnemen

Ruitenwisservloeistof en motorolie kunnen u jaarlijks enkele tientallen euro’s kosten. Laat deze daarom gratis en onbeperkt bijvullen. U kunt zonder afspraak terecht bij elke KwikFit vestiging in Nederland. Ook defecte lampjes worden zonder kosten vervangen*. (m.u.v led & xenon)

Parkeren op straat via een app

Geld in de parkeermeter gooien is niet nodig. In de app van onze partner ‘YellowBrick’  kunt u onze MKB pas gemakkelijk toevoegen. De parkeerkosten komen samen met de brandstof op de factuur.

 

Ook elektrisch laden

 

Rijd u elektrisch? Geen probleem! Kies voor de upgrade voor laden en profiteer van een Europees network met meer dan 100.000 laadpalen!

Inclusief handige app

Met de Travelcard app zie je gemakkelijk alle mogelijkheden van de pas, transactie historie en een handige kaart met daarop alle locaties waar je de ZZP en MKB tankpas kunt gebruiken.travelcard laadpalen app