Contact Login

ZZP & MKB Tankpas

Om uw administratie te vereenvoudigen is het erg gemakkelijk een tankpas te gebruiken. Speciaal voor ZZP’ ers en MKB Nederland hebben wij een all-in tankpas ontwikkeld. Met onze brandstofpas voor het MKB & ZZP’ers krijgt u een heel complete brandstofpas met daarin een aantal voordelen speciaal voor ZZP’ ers en het MKB. Geen lastig overzicht met allerlei keuzeopties, maar direct de zaken die door ZZP’ers en MKB Nederland het meest gebruikt worden. Onze brandstofpas voor ZZP & MKB is geheel online te bestellen en versturen wij binnen twee werkdagen.
Een aantal belangrijke voordelen:

 

Elke 4 weken een verzamelfactuur

Gebruikt u de brandstofpas, dan ontvangt u een keer per vier weken één verzamelfactuur van alle transacties gedaan met de brandstofpas(sen). Met deze factuur kunt u gegarandeerd de Nederlandse BTW terugvorderen.

 

Overal in Nederland tanken.

U bepaalt zelf waar u tankt. Of dit nu bij het dichtstbijzijnde tankstation is, of bij het station met de hoogste korting. Onze stationlocator helpt u het goedkoopste tankstation te vinden.

 

De brandstofpas gebruiken om carwash af te rekenen.

Met uw personenauto kunt u bij praktisch elke carwash locatie terecht. U rekent gemakkelijk de wasbeurt af zonder bijkomende kosten.

 

Parkeren op straat via een app

Geld in de parkeermeter gooien is niet nodig. In de app van onze partner ‘YellowBrick’  kunt u onze MKB pas gemakkelijk toevoegen. De parkeerkosten komen samen met de brandstof op de factuur.

 

In- en uitrijden bij parkeergarages

U kunt met onze brandstofpas voor ZZP & MKB bij steeds meer parkeergarages terecht. Wij werken samen met Qpark en P1. In- en uitrijden doet u door de brandstofpas aan te bieden bij de slagboom.

 

Onbeperkt en zonder extra kosten ruitenwisservloeistof en motorolie afnemen

Ruitenwisservloeistof en motorolie kunnen u jaarlijks enkele tientallen euro’s kosten. Laat deze daarom gratis en onbeperkt bijvullen. U kunt zonder afspraak terecht bij elke KwikFit vestiging in Nederland. Ook defecte lampjes worden zonder kosten vervangen*. (m.u.v led & xenon)

 

Online overzicht van al uw transacties

Alle transacties gedaan met de brandstofpas voor MKB & ZZPworden online bijgehouden. U heeft altijd inzicht in uw uitgaven.

 

Factuur direct versturen naar uw boekhoudpakket

Gebruikt u een online boekhoudpakket? Laat dan uw factuur automatisch aanleveren bij uw online boekhoudservice. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar uw administratie.

Alle bovenstaande mogelijkheden zijn standaard inbegrepen bij elke ZZP & MKB tankpas

 

 

Direct bestellen

 

Onze MKB / ZZP tankpas kunt u online bestellen.

 

tankpas

 

 

 


U kunt met onze tankpas overal terecht!

Nooit meer omrijden om te tanken