Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen

Een pas speciaal voor de zzp’er en mkb’er

Met onze brandstofpas voor het mkb & zzp’ers krijg je een heel complete brandstofpas met daarin een aantal voordelen speciaal voor zzp’ ers en het mkb. Geen lastig overzicht met allerlei keuzeopties, maar direct de zaken die door zzp’ers en mkb Nederland het meest gebruikt worden. Onze brandstofpas voor zzp & mkb is geheel online te bestellen en versturen wij binnen twee werkdagen.

Maandelijkse verzamelfactuur

Gebruik je de brandstofpas, dan ontvang je elke maand één verzamelfactuur van alle transacties gedaan met de brandstofpas(sen). Met deze factuur kunt je gegarandeerd de Nederlandse btw terugvorderen. Zo heb je de kosten voor de tankpas snel terug verdiend.

 

Ook voor transacties in België en Luxemburg ontvang je een btw factuur welke je kunt gebruiken voor btw terugave in het buitenland.

 

Direct in de boekhouding

Om de administratie nog gemakkelijker te maken kunnen wij de factuur direct aanbieden bij jouw online boekhoudpakket!

Handige opties standaard inbegrepen

Alles wat je als zzp’er of mkb’er nodig hebt zit standaard inbegrepen op deze tankpas. Denk naast tanken aan parkeren, autowassen, openbaar vervoer en gratis klein onderhoud!

Overal tanken
in Nederland
Auto wassen
bij 1.100 wasstraten
Parkeren
Op straat en in garages
Openbaar vervoer
Via een app tickets aanschaffen
Auto opladen
Bij meer dan 135.000 laadpunten

Lees meer over de inbegrepen mogelijkheden

De brandstofpas gebruiken om carwash af te rekenen

Met jouw personenauto kun je bij praktisch elke carwash locatie terecht. Je rekent gemakkelijk de wasbeurt af zonder bijkomende kosten.

 

Gratis ruitenwisservloeistof en motorolie afnemen

Ruitenwisservloeistof en motorolie kunnen je jaarlijks enkele tientallen euro’s kosten. Laat deze daarom gratis en onbeperkt bijvullen met de tankpas mkb. Je kunt zonder afspraak terecht bij elke Kwik-Fit vestiging in Nederland. Ook defecte lampjes worden zonder kosten vervangen*. (m.u.v led & xenon)

Parkeren op straat via een app

Geld in de parkeermeter gooien is niet nodig. In de app van onze partner ‘YellowBrick’  kun je onze mkb pas gemakkelijk toevoegen. De parkeerkosten komen samen met de brandstof op de factuur.

 

Ook elektrisch laden

 

Rijd je elektrisch? Geen probleem! Kies voor de upgrade voor laden en profiteer van een Europees netwerk met meer dan 500.000 laadpalen!

Inclusief handige app

Met de Travelcard app zie je gemakkelijk alle mogelijkheden van de pas, transactie historie en een handige kaart met daarop alle locaties waar je de mkb en zzp tankpas kunt gebruiken.travelcard laadpalen app

Tankpas zonder borg

 

Wij werken niet met een standaard borg. Bij elke aanvraag beoordelen wij opnieuw of een borgstelling van toepassing is. Bestaat je bedrijf al enkele jaren dan kun je in veel gevallen een tankkaart zonder borg aanvragen. Is je bedrijf net gestart of werk je in een sector waarin er een hoge brandstofconsumptie is. Dan is er een grotere kans dat wij om een borg zullen vragen. Een eventuele borg is altijd direct inzichtelijk tijdens het aanvraagproces. In veel gevallen kun je bij ons een tankkaart zonder borg aanvragen.

Tankpas kosten

 

Wat zijn de kosten van onze tankkaart voor zzp Nederland of MKB Nederland? Wij werken met een all-in-one concept waarbij de kosten voor de tankkaart slechts 7,75 per maand bedragen. In dit bedrag zitten de mogelijkheden voor tanken in de Benelux, parkeren, carwash en openbaar vervoer inbegrepen. Optioneel is het afsluiten van pechhulp en mogelijkheid tot tanken buiten de Benelux. Het bijvullen van vloeistoffen bij Kwik-Fit is met deze tankpas gratis.

Waarom een brandstofpas voor mkb

 

De all-in-one pas is samengesteld voor zzp’ers en het mkb met enkele voertuigen. De meest gebruikte diensten zijn samengevoegd op een pas. Speciaal voor het mkb en zzp hebben wij een eigen online beheeromgeving gemaakt waarin je makkelijk de passen kunt beheren maar ook transacties in vrijwel alle gevallen real time kunt bekijken. Zo heb je altijd zicht op de uitgaven. Voor alle transacties ontvang je een handige verzamelfactuur en medewerkers hoeven daarom geen bonnen meer te bewaren.Via onze website kun je direct een tankpas voor mkb aanvragen.

Ook geschikt voor de eenmanszaak

 

Kies voor een brandstofpas voor de eenmanszaak. Wij helpen jou de administratie te versimpelen. Ook wanneer je geen zakelijke rekening hebt is het mogelijk om de brandstofpas aan te vragen.

Laadpas elektrische auto

 

Wie een elektrische auto bezit kan kiezen voor de laadpas upgrade. Hiermee kun je direct bij meer dan 500.000 laadpunten in Europa je elektrische auto opladen. Hiermee voeg je dezelfde mogelijkheden toe als onze laadpas elektrische auto.

Goedkoop tanken

Met de tankpas universeel kan overal in Nederland en bij een groot deel van de tankstations in de Benelux getankt worden. Dit is voordelig want je kunt bij de voordeligste tankstation terecht voor goedkoop tanken. Hiermee bespaar je soms wel 10 cent per liter.