Chat with us, powered by LiveChat
Contact Login

ZZP & MKB tankpas

Om uw administratie te vereenvoudigen is het erg gemakkelijk een tankpas te gebruiken. Speciaal voor ZZP’ ers en MKB Nederland hebben wij een all-in tankpas ontwikkeld. Alle door ZZP’ ers en MKB’ers meest gebruikte diensten op een pas.

brandstofpas_mlb

Met onze brandstofpas voor het MKB & ZZP’ers krijgt u een heel complete brandstofpas met daarin een aantal voordelen speciaal voor ZZP’ ers en het MKB. Geen lastig overzicht met allerlei keuzeopties, maar direct de zaken die door ZZP’ers en MKB Nederland het meest gebruikt worden. Onze brandstofpas voor ZZP & MKB is geheel online te bestellen en versturen wij binnen twee werkdagen.
Een aantal belangrijke voordelen:

 

Maandelijkse verzamelfactuur

Gebruikt u de brandstofpas, dan ontvangt u elke maand één verzamelfactuur van alle transacties gedaan met de brandstofpas(sen). Met deze factuur kunt u gegarandeerd de Nederlandse BTW terugvorderen.

 

Overal in Nederland tanken.

U bepaalt zelf waar u tankt. Of dit nu bij het dichtstbijzijnde tankstation is, of bij het station met de hoogste korting. Onze stationlocator helpt u het goedkoopste tankstation te vinden.

 

De brandstofpas gebruiken om carwash af te rekenen.

Met uw personenauto kunt u bij praktisch elke carwash locatie terecht. U rekent gemakkelijk de wasbeurt af.

 

Parkeren op straat via een app

Geld in de parkeermeter gooien is niet nodig. In de app van onze partner ‘YellowBrick’  kunt u onze MKB pas gemakkelijk toevoegen. De parkeerkosten komen samen met de brandstof op de factuur.

 

In- en uitrijden bij parkeergarages

U kunt met onze brandstofpas voor ZZP & MKB bij steeds meer parkeergarages terecht. Wij werken samen met Qpark en P1. In- en uitrijden doet u door de brandstofpas aan te bieden bij de slagboom.

 

Onbeperkt en zonder extra kosten ruitenwisservloeistof en motorolie afnemen

Ruitenwisservloeistof en motorolie kunnen u jaarlijks enkele tientallen euro’s kosten. Laat deze daarom gratis en onbeperkt bijvullen. U kunt zonder afspraak terecht bij elke KwikFit vestiging in Nederland. Ook defecte lampjes worden zonder kosten vervangen*. (m.u.v led & xenon)

 

Online overzicht van al uw transacties

Alle transacties gedaan met de brandstofpas voor MKB & ZZP worden online bijgehouden. U heeft altijd inzicht in uw uitgaven.

 

 

 

Bekijk alle voordelen van onze ZZP & MKB tankpas

Bestellen kan binnen drie minuten

Meer informatie