Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen
5 maart 2021

Alles over de Carwash

Alles over Carwash

Wanneer je een tankpas aanschaft kan je niet alleen goedkoper tanken en al je reiskosten op een maandfactuur verzamelen, maar krijg je ook een uitgebreid servicepakket standaard inbegrepen met de aankoop van de Travelcard. Je kan onder andere ook bij de autowasstraat met de tankpas betalen.

 

Auto wassen met Travelcard

De wasbeurten van jou of je werknemers komen samen met de overige transacties op de verzamelfactuur te staan. Via de app of online portal kan je precies zien hoe vaak en tegen welke bedragen er gewassen is. Ook kun je de BTW van de carwash terugvorderen.

 

Travelcard heeft een netwerk van meer dan 1.200 aangesloten wasstraten, dus je kan gemakkelijk thuis of onderweg nog je auto laten glanzen! Ook hebben wij een groot aantal truckwash locaties, dus alle soorten voortuigen kunnen met de tankpas gewassen worden.

 

Wist je dat er gemiddeld 12.48 voor een wasbeurt word betaald?

 

Waarom je auto door de carwash?

Naast je auto er netjes uitlaten zien en een indrukwekkende uitstraling geven van je bedrijf zijn er nog meer redenen waarom het belangrijk is om je auto regelmatig te wassen.

 

Veel rijhulpsystemen werken door camera’s en sensoren, die alleen werken wanneer ze goed schoon zijn. Ook na het rijden in de winter kunnen er geen pekelresten aan de onderkant of aan de lak van de auto blijven hangen die beschadiging kunnen veroorzaken. Anderen materialen zoals vogelpoep en boomhars kunnen ook de lak van je auto beschadigen.

 

Als je auto is beschadigd door slecht onderhoud kan je mogelijk hierdoor kostelijke problemen krijgen als je de auto ooit zou verkopen. Met een leaseauto loop je het risico dat je een boete moet betalen als je de auto terug levert.

 

Verschillende wasstraten

Bij de meeste wasstraten is de wasbeurt binnen een paar minuten klaar, waardoor je tussen een meeting of onderweg naar kantoor je auto snel weer kan laten glimmen.

 

De twee meest voorkomende wasstraten zijn de ‘roll-over’ en de klassieke wasstraat.

 

De ‘roll-over’ wasstraat is waar je de auto parkeert en je auto wordt gewassen bij het invoeren van een kaart of code.

De klassieke wasstraat is waarbij de auto wordt voortgetrokken via een ketting terwijl je zelf nog in de auto zit.

 

Pas wel op, je bent zelf verantwoordelijk voor je auto, dus haal wel je antenne van je dak af en sla je spiegels naar binnen om beschadiging te voorkomen.

 

Op de ANWB website vind je nog meer handige tips over het wassen van je auto.

 

Beheer van servicegebruik

Jij of de wagenparkbeheerder kan ook bepalen welke passen de optie hebben om de auto te wassen. Dit kan ook via de app of door in te loggen op de website. En het is niet nodig om de pas te vervangen wanneer je de verschillende services aan of uit zet. Als beheerder heb je de volledige flexibiliteit van jouw passen- en serviceopties.

 

Nog vragen of een Travelcard aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op!

carwash