Contact Login

Carwash

Wasbeurten afrekenen met de tankpas? Met de tankpas van Travelcard is dit geen probleem. Bespaar nog meer op administratiekosten doordat u geen declaraties voor wasbeurten hoeft te verwerken. Met meer dan 1.100 aangesloten carwash locaties zijn er ruim voldoende carwash locaties waar men met de tankpas van Travelcard terecht kan.

 

carwash tankpas

 

 

Carwash afrekenen met de Tankpas

Het afrekenen van carwash met de tankpas is heel gemakkelijk. Net als bij het afrekenen van brandstof voert men bij het afrekenen de pincode en eventueel de kilometerstand in. Uiteraard ziet u in de online rapportages terug hoe vaak en tegen welke bedragen er is afgerekend. Zo houdt u altijd controle over de uitgaven die gedaan worden met uw Travelcard tankpassen. Voor de berijder van de auto is het uiteraard ook heel gemakkelijk, geen wasbeurten voorschieten en declareren, of een aparte pas om carwash af te rekenen.

 

Carwash standaard inbegrepen bij elke Tankpas

Het is standaard mogelijk om met de tankpas carwash af te rekenen. Deze optie is kosteloos en kan desgewenst door de wagenparkbeheerder ook per pas weer uitgezet worden. Dit kan door in te loggen op onze website. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Ook is het niet nodig de tankpas te vervangen bij het aan- uitzetten van de optie carwash. U heeft als beheerder dus maximale flexibiliteit in het beheren van uw tankpassen.

 

Carwash locator

Vrijwel elke carwash locatie in Nederland accepteerd de Travelcard. Bekijk onze locator voor een overzicht van alle carwash locaties waar u terecht kunt met de Travelcard.

 

Truckwash locaties

Heeft u truck of hoge voertuigen in uw wagenpark? Bekijk dan ons overzicht met Truckwash locaties.

 

1.100

Wasstraten waar u terecht kunt

1 verzamelfactuur

Voor alle transacties

Bekijk al onze services

Nooit meer omrijden om te tanken

Services