Chat with us, powered by LiveChat
Contact Login

Carwash

Wasbeurten afrekenen met de tankpas? Met de tankpas van Travelcard is dit geen probleem.

Carwash afrekenen

met de tankpas


Het afrekenen van carwash met de tankpas is heel gemakkelijk. Net als bij het afrekenen van brandstof voert men bij het afrekenen de pincode en eventueel de kilometerstand in. Uiteraard ziet u in de online rapportages terug hoe vaak en tegen welke bedragen er is afgerekend. Zo houdt u altijd controle over de uitgaven die gedaan worden met uw Travelcard tankpassen. Voor de berijder van de auto is het uiteraard ook heel gemakkelijk, geen wasbeurten voorschieten en declareren, of een aparte pas om carwash af te rekenen.

Zie online alle rapportages terug

1.100

Aangesloten wasstraten

1 pas

Geen extra pas nodig

Carwash standaard inbegrepen

bij elke Tankpas.


Het is standaard mogelijk om met de tankpas carwash af te rekenen. Deze optie is kosteloos en kan desgewenst door de wagenparkbeheerder ook per pas weer uitgezet worden. Dit kan door in te loggen op onze website. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Ook is het niet nodig de tankpas te vervangen bij het aan- uitzetten van de optie carwash. U heeft als beheerder dus maximale flexibiliteit in het beheren van uw tankpassen.

Meer dan 1.1000

aangesloten carwash locaties.


Met meer dan 1.100 aangesloten carwash locaties is er altijd wel een carwash in de buurt waar u terecht kunt met de tankpas van Travelcard. Om het u gemakkelijk te maken kunt u met de locator voor de smartphone gemakkelijk een carwash in de buurt vinden.

Heeft u een groot voertuig en wilt u gebruik maken van een Truckwash? Bekijk dan onze Truckwash locaties.

Bekijk al onze services

Een pas voor alle transacties


Services

Gratis offerte aanvragen


1 | Persoonlijke gegevens 1/3

2 | Bedrijfsgegevens 2/3

3 | Aanvullende informatie 3/3

Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.