Contact Login

Carwash

Wasbeurten afrekenen met de tankpas? Met de tankpas van Travelcard is dit geen probleem. Bespaar nog meer op administratiekosten doordat u geen declaraties voor wasbeurten hoeft te verwerken. Met meer dan 1.100 aangesloten carwash locaties zijn er ruim voldoende carwash locaties waar men met de tankpas van Travelcard terecht kan.

 

Carwash afrekenen met de tankpas

Het afrekenen van carwash met de tankpas is heel gemakkelijk. Net als bij het afrekenen van brandstof voert men bij het afrekenen de pincode en eventueel de kilometerstand in. Uiteraard ziet u in de online rapportages terug hoe vaak en tegen welke bedragen er is afgerekend. Zo houdt u altijd controle over de uitgaven die gedaan worden met uw Travelcard tankpassen. Voor de berijder van de auto is het uiteraard ook heel gemakkelijk, geen wasbeurten voorschieten en declareren, of een aparte pas om carwash af te rekenen.

 

Carwash standaard inbegrepen bij elke tankpas

Het is standaard mogelijk om met de tankpas carwash af te rekenen. Deze optie is kosteloos en kan desgewenst door de wagenparkbeheerder ook per pas weer uitgezet worden. Dit kan door in te loggen op onze website. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Ook is het niet nodig de tankpas te vervangen bij het aan- uitzetten van de optie carwash. U heeft als beheerder dus maximale flexibiliteit in het beheren van uw tankpassen.

 

Overzicht carwash locaties

Met meer dan 1.100 aangesloten carwash locaties is er altijd wel een carwash in de buurt waar u terecht kunt met de tankpas van Travelcard. Om het u gemakkelijk te maken kunt u met de locator voor de smartphone gemakkelijk een carwash in de buurt vinden.


U kunt met onze tankpas overal terecht!

Nooit meer omrijden om te tanken