Contact Login

Tanken met korting

Tanken met korting? Met de tankpas van Travelcard kunt u overal tanken in Nederland. Bij ca. 2.000 tankstations kunt u een voordeel behalen van 10 tot 15 cent per liter! U profiteert dus van het zeer grote netwerk van aangesloten tankstations en het voordeel van kortingen. Merkgebonden tankpassen kunnen afhankelijk van afgenomen volume’s een korting aanbieden, echter bent u beperkt tot het netwerk van het desbetreffende merk en zijn de eisen aan volume vaak erg hoog. Door gebruik te maken van een universele tankpas kunt u altijd terecht bij de locaties die de hoogste kortingen geven, volume speelt geen rol.

 

Korting op brandstof tot wel 15 cent per liter.

Bij Travelcard is er geen onderscheid in volume en zijn er altijd ca 2.000 locaties beschikbaar die kortingen tussen de 10 en 15 cent per liter aan de de pomp aanbieden. U kunt met elke tankpas overal terecht, maar u kunt de tankpassen ook zo inrichten dat er alleen getankt kan worden bij de voordeligste locaties.

 

Hoeveel korting wordt er door oliemaatschappijen aangeboden in de pompprijs?

Travelcard maakt inzichtelijk waar u de hoogste kortingen kunt behalen. Voor uw medewerkers hebben wij een stationlocator voor op de smartphone beschikbaar. Dit is een mobiele website die helpt de goedkoopste tankstations te vinden.
CBS TRAVELCARD

Travelcard werkt samen met CBS

Travelcard verwerkt elke minuut vele brandstoftransacties. Om een goed beeld te krijgen van brandstofprijzen per brandstofsoort en regio worden deze gegevens door het CBS geanalyseerd. Wekelijks ontvangt het CBS deze gegevens waarmee de brandstofprijzen in Nederland in kaart worden gebracht. Het CBS publiceert op basis van de Travelcard gegevens de brandstofprijzen per dag en een overzicht met prijsverschillen tussen verschillende type tankstations.

 

Lees meer over de samenwerking tussen Travelcard en het CBS.

 

U kunt met onze tankpas overal terecht!

Nooit meer omrijden om te tanken