Contact Login

Tanken met korting

Tanken met korting? Met de tankpas van Travelcard kunt u overal tanken in Nederland. Bij ca. 2.000 tankstations kunt u een voordeel behalen van 10 tot 15 cent per liter! U profiteert dus van het zeer grote netwerk van aangesloten tankstations en het voordeel van kortingen. Merkgebonden tankpassen kunnen afhankelijk van afgenomen volume’s een korting aanbieden, echter bent u beperkt tot het netwerk van het desbetreffende merk en zijn de eisen aan volume vaak erg hoog. Door gebruik te maken van een universele tankpas kunt u altijd terecht bij de locaties die de hoogste kortingen geven, volume speelt geen rol.

 

Korting op brandstof tot wel 15 cent per liter.

Bij Travelcard is er geen onderscheid in volume en zijn er altijd ca 2.000 locaties beschikbaar die kortingen tussen de 10 en 15 cent per liter aan de de pomp aanbieden. U kunt met elke tankpas overal terecht, maar u kunt de tankpassen ook zo inrichten dat er alleen getankt kan worden bij de voordeligste locaties.

 

Naast de hoge kortingen die al direct van toepassing zijn op de pompprijs, zijn er ook nog volume kortingen te behalen. Door te tanken bij de ca. 550 tankstations van Gulf, Tinq en Tamoil is een korting op basis van volume mogelijk. U heeft dus het gemak van overal tanken, en krijgt nog één aanvullende korting wanneer u tankt bij een van deze merken. Deze korting kan oplopen tot 9 cent per liter, op basis van de Gulf / Tamoil landelijke adviesprijs.

 

Hoeveel korting wordt er door oliemaatschappijen aangeboden in de pompprijs?

Travelcard maakt inzichtelijk waar u de hoogste kortingen kunt behalen. Voor uw medewerkers hebben wij een stationlocator voor op de smartphone beschikbaar. Dit is een mobiele website die helpt de goedkoopste tankstations te vinden. Ook publiceren wij

maandelijks een overzicht van de merken die de hoogste kortingen hebben aangeboden. Wij vergelijken de betaalde pomppijzen met de hoogste gemeten prijs. Voor het in kaart brengen van de brandstofprijzen en kortingen werken wij samen met het CBS.

 

Bekijk het overzicht  Benzine prijzen November 2018

Bekijk het overzicht brandstofprijzen Diesel November 2018

 

U kunt met onze tankpas overal terecht!

Nooit meer omrijden om te tanken