Chat with us, powered by LiveChat
Contact Login

Wat kost laden?

Wat kost het om een elektrische auto op te laden? Dat is een vraag die wij vaak horen. Er bestaat helaas nog veel onduidelijkheid over de kosten voor het opladen. Vaak zijn prijzen niet van te voren bekend en worden er verschillende prijsmodellen toegepast. Bijvoorbeeld kosten per kWh, per minuut of een combinatie van beiden. Ook kunnen er transactiekosten in rekening gebracht worden door de aanbieder van het laadpunt.

laadpaal

Travelcard heeft geen invloed op de prijzen die gehanteerd worden door exploitanten van laadpalen of snellaadstations. Wel kunnen wij de in rekening gebrachte prijzen inzichtelijk maken*. Op basis van de gedane transacties door gebruikers van onze laadpas hebben wij onderstaand overzicht opgesteld. Hierdoor worden gemiddelde prijzen inzichtelijk. Voor het vinden van laadpalen gebruikt u onze laadpalen app.

Aanbieder Kosten per kWh
IONITY €0,79
Fastned €0,59
Greenflux €0,45
Allego €0,34
Eneco €0,33
Vattenfal €0,32
The New Motion €0,32
EVbox €0,30
Blue Current €0,29
Flow Charging €0,25

* Dit overzicht is een gemiddelde indicatie prijs per aanbieder gemeten over transacties met Travelcard laadpassen in de periode 1-12-2019 t/m 31-01-2020 . Lokaal kunnen prijzen afwijken. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

Vraag de Travelcard laadpas vandaag nog aan

De all-in-one oplossing voor uw wagenpark

Meer informatie