Contact Login

Parkeren met de tankpas

De tankpas van Travelcard biedt de mogelijkheid te parkeren in meer dan 140 steden op straat via Yellowbrick en parkeren in Q-Park parkeergarages én op alle P+R-terreinen van Q-Park. Parkeren op straat doen u medewerkers gemakkelijk via de app. Bij parkeergarages kan men in -en uitrijden door de tankpas aan te bieden bij de slagboom.

 

Korting op parkeren bij Q-park en NS P+R locaties.

Wordt er ook gereisd met het OV en parkeert men op bijvoorbeeld een P+R terrein? Door eerst de OV chipkaart aan te bieden en vervolgens af te rekenen met de Travelcard ontvangt u korting op de parkeerkosten.

 

Regel direct en gratis uw parkeermogelijkheid

U kunt per tankpas aangeven of parkeren toegestaan is. Dit kunt u doen door in te loggen op onze portal, en te navigeren  naar de optie ‘instellen producten en bestedingslimieten’. Bestelt u voor het eerst een tankpas bij Travelcard? Wij activeren het graag voor u.

 

Hoe werkt het parkeren via Yellowbrick?

Nadat u het product ‘parkeren’ bij Travelcard heeft aangezet (verwerkingstijd max. 1 uur), gaat activering eenvoudig via de app van Yellowbrick. Download de gratis app van Yellowbrick op uw telefoon (Iphone, Android en Windows)!  Klik op ‘Klant worden’, activeer uw tankpas en de rest wijst zich vanzelf. Bekijk ook onze handleiding ‘Travelcard activeren voor Yellowbrick‘.

 

 

Hoe werkt het bij Q-Park (parkeergarages en P+R-terreinen)?

Bij Q-Park werkt de tankpas van Travelcard direct bij de slagboom. Steek uw tankpas in de paslezer bij binnenkomst om de slagboom te openen. Als u de parkeergarage of het P+R-terrein bij de slagboom verlaat, steekt u opnieuw uw tankpas in de paslezer om de slagboom te openen. Een kaartje trekken is dus niet meer nodig.

 

Bekijk de video voor het gebruik van de tankpas in de parkeergarages van Q-Park. De Q-Park parkeerlocaties waar onze tankpas wordt geaccepteerd kunt u vinden op onze tank- en parkeerlocator.


U kunt met onze tankpas overal terecht!

Nooit meer omrijden om te tanken