Chat with us, powered by LiveChat
Chat met ons
Vraag een offerte aan

De tankpas van Travelcard biedt de mogelijkheid op straat te parkeren via Yellowbrick in meer dan 160 steden en parkeren in Q-Park parkeergarages én op alle P+R-terreinen van Q-Park. Parkeren op straat doen jouw medewerkers gemakkelijk via de app. Bij parkeergarages kan men in- en uitrijden door de tankpas aan te bieden bij de slagboom.

Korting op parkeren bij Q-park en NS P+R locaties

Wordt er ook gereisd met het OV en parkeert men op bijvoorbeeld een P+R terrein? Door eerst de OV chipkaart aan te bieden en vervolgens af te rekenen met de Travelcard ontvang je korting op de parkeerkosten.

Regel direct en gratis jouw parkeermogelijkheid

Je kunt per Travelcard aangeven of parkeren toegestaan is. Dit kun je doen door in te loggen op onze portal en te navigeren naar de optie ‘instellen product beperkingen’. Bestel je voor het eerst een tankpas bij Travelcard? Wij activeren het graag voor jou.

Hoe werkt het parkeren via Yellowbrick?

Je kunt per Travelcard aangeven of parkeren is toegestaan. Dit kun je doen door in te loggen op onze portal, en te navigeren naar de optie ‘instellen producten en bestedingslimieten’. Bestel je voor het eerst een tankpas bij Travelcard? Wij activeren het graag voor jou.

Hoe werkt het bij Q-park (parkeergarages en P+R-terreinen)?

Bij Q-Park werkt de tankpas van Travelcard direct bij de slagboom. Bij binnenkomst steek je de Travelcard in de paslezer om de slagboom te openen. Als je de parkeergarage of het P+R-terrein bij de slagboom verlaat, steek je opnieuw jouw tankpas in de paslezer om de slagboom te openen. Een kaartje trekken is dus niet meer nodig.

Bekijk onze overige services welke aan elke Travelcard kunnen worden toegevoegd.