Chat met ons
Vraag een offerte aan

De tankpas van Travelcard biedt de mogelijkheid te parkeren in meer dan 160 steden op straat via Yellowbrick en parkeren in Q-Park parkeergarages én op alle P+R-terreinen van Q-Park. Parkeren op straat doen uw medewerkers gemakkelijk via de app. Bij parkeergarages kan men in- en uitrijden door de tankpas aan te bieden bij de slagboom.

Korting op parkeren bij Q-park en NS P+R locaties

Wordt er ook gereisd met het OV en parkeert men op bijvoorbeeld een P+R terrein? Door eerst de OV chipkaart aan te bieden en vervolgens af te rekenen met de Travelcard ontvangt u korting op de parkeerkosten.

Regel direct en gratis uw parkeermogelijkheid

U kunt per Travelcard aangeven of parkeren toegestaan is. Dit kunt u doen door in te loggen op onze portal en te navigeren naar de optie ‘instellen product beperkingen’. Bestelt u voor het eerst een tankpas bij Travelcard? Wij activeren het graag voor u.

Hoe werkt het parkeren Via Yellowbrick

U kunt per Travelcard aangeven of parkeren is toegestaan. Dit kunt u doen door in te loggen op onze portal, en te navigeren naar de optie ‘instellen producten en bestedingslimieten’. Bestelt u voor het eerst een tankpas bij Travelcard? Wij activeren het graag voor u.

Hoe werkt het bij Q-park (parkeergarages en P+R-terreinen)?

Bij Q-Park werkt de tankpas van Travelcard direct bij de slagboom. Bij binnenkomst steekt u de Travelcard in de paslezer om de slagboom te openen. Als u de parkeergarage of het P+R-terrein bij de slagboom verlaat, steekt u opnieuw uw tankpas in de paslezer om de slagboom te openen. Een kaartje trekken is dus niet meer nodig.

Bekijk onze overige services welke aan elke Travelcard kunnen worden toegevoegd.