Chat met ons
Vraag een offerte aan

Ook in België en Luxemburg kunt u gebruik maken van het netwerk van Travelcard. Bovendien krijgt u een factuur met BTW specificatie. Travelcard rekent geen extra kosten voor de tankpas of afhandeling van de transacties.

 

Benelux tankpas zonder extra kosten

U kunt in België en Luxemburg al bij meer dan 1.500 tankstations terecht met de tankpas van Travelcard. In de Benelux zijn meer dan 5.500 tankstations tot uw beschikking. Gebruik onze app of  tanklocator om de stations in de buurt te vinden.

Een pas
Voor de hele BeNeLux
BTW factuur
voor alle transacties
Voordeel
betalen tegen pompprijs

Direct activeren

Gebruik de tankpas interationaal. Indien uw organisatie al gebruik maakt van onze tankpas dan kunt u geheel online en zonder kosten de Benelux optie toevoegen aan de tankpas. Bovendien is een nieuwe tankpas niet nodig. Na activatie kan binnen enkele minuten over de grens getankt worden. Gebruikt u al een Europese tankpas dan kunt u automatisch ook terecht bij alle extra tankstations in de Benelux.

 

 

Waar kunt u terecht met de Benelux Tankkaart?

In Nederland kan bij alle tankstations afgerekend worden. In België en Luxemburg is het net even anders. De tankkaart wordt daar bij ongeveer de helft van alle tankstations geaccepteerd. Om het uw berijders gemakkelijk te maken helpt onze locator en app om ook in België en Luxemburg de tankstations te vinden waar getankt kan worden met de Benelux tankkaart. Wilt u ook buiten de BeNelux tanken? Bekijk dan onze Europese tankpas.

BTW factuur voor transacties in het buitenland

Tankt u met de Travelcard in België of Luxemburg? Dan ontvangt u per land een aparte factuur met BTW specificatie. Met deze factuur kunt u de betaalde BTW in België en Luxemburg terugvorderen.*

 

Indien uw organisatie en volume in aanmerking komen voor btw teruggaaf door locale fiscus.

De Travelcard is meer dan een tankpas. Ontdek de aanvullende mogelijkheden.