Chat with us, powered by LiveChat
Contact Login

Benelux tankpas

Ook in België en Luxemburg kunt u gebruik maken van het netwerk van Travelcard. Bovendien krijgt u een factuur met BTW specificatie. Bovendien rekent Travelcard geen extra kosten voor de tankpas of afhandeling van de transacties.

Tankpas

Benelux tankpas zonder extra kosten

 

U kunt in België en Luxemburg al bij meer dan 1.500 tankstations terecht met de tankpas van Travelcard. In de Benelux zijn meer dan 5.500 tankstations tot uw beschikking. Gebruik onze tanklocator om de stations in de buurt te vinden.

Indien uw organisatie al gebruik maakt van onze tankpas dan kunt u geheel online en zonder kosten de Benelux optie toevoegen aan de tankpas. Bovendien is een nieuwe tankpas niet nodig. Na activatie kan binnen enkele minuten over de grens getankt worden. Gebruikt u al een Europese tankpas dan kunt u automatisch ook terecht bij alle extra tankstations in de Benelux.

 

BTW factuur voor transacties in het buitenland

 

Tankt u met de Travelcard in België of Luxemburg? Dan ontvangt u een aparte factuur met BTW specificatie. Met deze factuur kunt u de betaalde BTW in België en Luxemburg terugvorderen.

 

Waar kunt u terecht met de Benelux Tankkaart?

In Nederland kan bij alle tankstations afgerekend worden. In België en Luxemburg is het net even anders. De tankkaart wordt daar bij ongeveer de helft van alle tankstations geaccepteerd. Om het uw berijders gemakkelijk te maken helpt onze locator om ook in België en Luxemburg de tankstations te vinden waar getankt kan worden met de Benelux tankkaart. Bovendien zal ook prijsinformatie beschikbaar zijn zodat direct inzichtelijk is welke stations het voordeligste zijn.

 

De volgende merken zijn aangesloten bij Travelcard en zullen de Benelux tankkaart accepteren.

 

België

Avia
Bruno
Esso (G&V)
Esso (MAES)
Gabriels
G&V
Lukoil
MAES
Makro
PMO Automatic
Pollet
Power
Q8
Texaco
Van Reeth

 

Luxemburg
Gulf
Texaco
Lukoil
Q8

 

Hoe werkt het tanken met de Benelux tankkaart?

Het tanken in België of Luxemburg werkt exact hetzelfde als tanken in Nederland. Heeft u een Europese tankpas? De tankpas zal dan voorzien zijn van twee magneetstrippen. U kunt nu ook terecht bij tankstations die niet bij DKV aangesloten zijn. Hou er bij het aanbieden van de tankpas rekening mee dat dezelfde magneetstrip aangeboden wordt als binnen Nederland.

 

Elektrische auto opladen

 

Het opladen van een elektrische auto is ook mogelijk in de Benelux. Met de laadsleutelhanger die bij de tankpas geleverd kan worden, kunt u op alle openbare laadpunten in België en een deel van Luxemburg terecht. Zo komt u niet stil te staan.

Vraag direct een offerte aan

U kiest voor elke Travelcard de gewenste mogelijkheden

Offerte aanvragen