Chat with us, powered by LiveChat
Contact Login

Brandstof kosten besparen

Start met Fuel Cost Saving

Besparen op brandstofkosten en de berijders belonen? Het kan! Dit besparingsprogramma ondersteunt de Fleetmanager én beloont de berijder bij besparingen op brandstofkosten. Start een competitie in het bedrijf! uw berijders stijgen in de ranking als zij zuinig rijden of voordelig tanken. Maak van besparen een sport!

De voordelen

van Fuel Cost Saving


✓ Door zuinig te rijden en voordelig te tanken kunt u tot 240 euro per auto op jaarbasis besparen.

✓ Biedt de berijder maximale vrijheid bij de keuze voor een tankstation. Onze Tanklocator helpt onderweg het voordeligste station te vinden.

✓ Beperkt de inspanning voor de Fleetmanager.

✓ Informeert de berijder direct als een ingevoerde kilometerstand onlogisch is met de mogelijkheid deze stand te corrigeren.

✓ Biedt direct inzicht in de CO2-uitstoot van het wagenpark.

✓ Biedt de mogelijkheid berijders te laten delen in de besparing die zij behalen. Door toekenning van spaarpunten die zij zelfstandig kunnen inwisselen voor producten in de store.

✓ Stelt alle besparingsinformatie up to date beschikbaar.

✓ Vergroot de medewerkertevredenheid.

Hoe bereken wij het verbruikcijfers? Het verbruik wordt in kaart gebracht door de rijprestaties te vergelijken met andere berijders met hetzelfde type auto. Op deze wijze ontstaat een betrouwbaar beeld over rijgedrag. Rijdt men zuiniger dan het gemiddelde dan worden punten toegekend. Op deze manier kunnen medewekers met verschillende type voertuigen toch onderling de competitie met elkaar aangaan.

Bekijk al onze services

Nooit meer omrijden om te tankenServices

Gratis offerte aanvragen


1 | Persoonlijke gegevens 1/3

2 | Bedrijfsgegevens 2/3

3 | Aanvullende informatie 3/3

Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.