Chat with us, powered by LiveChat
Contact Login

Onderhoud afrekenen met de tankpas

Bij Travelcard kunt u gebruik maken van de snelservice van KwikFit. U kunt ook volledige onderhoudsbeurten afrekenen met de tankpas bij meer dan 100 VakgarageProfessional locaties.

Fit-to-go service bij Kwikfit Afrekenen bij VakgarageProfessional

U kunt niet voorspellen wanneer berijders olie moeten laten bijvullen of een lampje moeten laten vervangen. Klein onderhoud is dan ook een kostenpost die zich moeilijk laat beheersen. Toch kunt u er grip op krijgen. Sterker nog: u kunt er flink op besparen. Met Fit-to-Go: de compleetste service voor de kleinste prijs. De service die u én uw berijders ook nog eens onbeperkt optimaal gemak biedt en dat voor slechts € 1,95 per kenteken, per maand. De kosten van arbeidsloon en materiaal zijn bovendien bij het abonnement inbegrepen.

COMPLEET IN KLEIN ONDERHOUDFit-to-Go is de meest complete service voor klein onderhoud. Met dit abonnement kunnen berijders bij Kwik-Fit onbeperkt terecht voor:

Fit2Go bij Kwikfit

✓ Het vervangen van defecte lampjes (exclusief xenon en led)
✓ Bijvullen van olie
✓ Bijvullen van koelvloeistof
✓ Bijvullen van ruitensproeiervloeistof
✓ Controle van de bandenspanning
✓ Controle van de remmen
✓ Controle van de airconditioning
✓ Controle van de voorruit op beschadiging
✓ Controle van de accu

Kostenbesparing


Alleen al aan het bijvullen van motorolie en het vervangen van defecte lampjes wordt per zakelijke auto gemiddeld al meer dan €40,- per jaar uitgegeven. Met Fit-to-Go bespaart u dus aanzienlijk op de onderhoudskosten. Daar mag u bovendien het administratieve efficiencyvoordeel bij optellen. Voortaan bent u verlost van al die losse facturen voor verschillende onderhoudshandelingen!

Beter voor auto en milieu

Exclusief voor Travelcard klanten kost de compleetste service in klein onderhoud nu slechts € 23,40 per kenteken per jaar. Daarmee levert Fit-to-Go meteen voordeel op. Ook op de lange termijn is Fit-to-Go voordeliger. De auto wordt immers steeds gecontroleerd op vitale punten. Zo blijven de banden goed op spanning: dat scheelt in het brandstofverbruik en spaart het milieu. En het juiste oliepeil voorkomt ernstige schade aan de motor en dure reparaties.Handig voor berijders

Ook uw berijders hebben veel gemak van Fit-to-Go. Zonder afspraak kunnen ze op vertoon van de tankpas, zes dagen per week terecht bij Kwik-Fit. Er is altijd een Kwik-Fit in de buurt, want er zijn ruim 180 vestigingen in Nederland.Het abonnement is gekoppeld aan het kenteken. De lastige onderhoudsklusjes worden snel en vakkundig verricht door de specialisten van Kwik-Fit. Gemakkelijker kan het niet!Wilt u ook een eigen Pit-team?

Maak gebruik van de Travelcard mobiliteitspasInformatie aanvragen

ONDERHOUDSBEURTEN AFREKENEN MET DE TANKPAS BIJ VAKGARAGE

Heeft uw auto een kleine beurt nodig of zijn de banden aan vervanging toe, dan kunt u ook met de Travelcard terecht bij meer dan 100 Vakgarage professional locaties. Door met de Travelcard de onderhoudsbeurten af te rekenen komen de onderhoudskosten van uw wagenpark gezamenlijk met de brandstof op de factuur.

De Vakgarage proffesional vestigingen zijn ingericht om zakelijke klanten te ontvangen. In alle vestigingen kan er gebruik gemaakt worden van WIFI

Ook worden de kosten voor onderhoud in de rapportages opgenomen die u via onze website kunt aanvragen. Om een afspraak te maken bij een Vakgarage Professional raadpleegt u de website van Vakgarage.

Vakgarage Professional

Gratis offerte aanvragen


1 | Persoonlijke gegevens 1/3

2 | Bedrijfsgegevens 2/3

3 | Aanvullende informatie 3/3

Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.