Chat met ons
Vraag een offerte aan

Ook dit behoort tot de vele mogelijkheden. Afhankelijk van het aantal actieve tankpassen kunt u kiezen uit de onderstaande varianten.

 

Uw beeld- en/of woordmerk (logo) meeprinten tijdens het personaliseren van de pas
Wij bieden u graag de mogelijkheid om het logo van het bedrijf mee te printen op de Travelcard. Het logo kunt u digitaal bij ons aanleveren. Hierbij dient u rekening te houden dat dit logo in één kleur, de kleur zwart, op de pas wordt weergegeven. Verder zal de pas, zoals gebruikelijk, op naam van uw relatie worden gesteld en wordt deze van het kenteken en van de looptijd van de pas/auto voorzien.

 

Uw beeld- en of woordmerk (logo) in kleur op de tankpas (co-branding)
Vanaf 250 actieve passen bieden wij u de mogelijkheid om uw logo in kleur op een standaard Travelcard te plaatsen.

 

De voor- en achterzijde van de pas geheel in uw eigen stijl (klantspecifiek maatwerk)
Vanaf 750 actieve tankpassen is het mogelijk om de tankpas volledig in uw eigen huisstijl uit te voeren (klantspecifiek). Het toesturen van de tankpassen aan de berijders wordt dan desgewenst ook volledig in uw eigen huisstijl uitgevoerd. Dus inclusief gebruik van uw eigen briefpapier en aanbiedingsteksten.

 

Meer weten? Neemt u dan contact op met uw account manager of met onze klantenservice. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur via 088-110 5000. U kunt uiteraard ook een e-mail zenden aan info@travelcard.nl

opel tankpas