Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen

Ook dit behoort tot de vele mogelijkheden. Afhankelijk van het aantal actieve tankpassen kun je kiezen uit de onderstaande varianten.

 

Jouw beeld- en/of woordmerk (logo) meeprinten tijdens het personaliseren van de pas
Wij bieden je graag de mogelijkheid om het logo van het bedrijf mee te printen op de Travelcard. Het logo kun je digitaal bij ons aanleveren. Hierbij dien je rekening te houden dat dit logo in één kleur, de kleur zwart, op de pas wordt weergegeven. Verder zal de pas, zoals gebruikelijk, op naam van jouw relatie worden gesteld en wordt deze van het kenteken en van de looptijd van de pas/auto voorzien.

 

Jouw beeld- en of woordmerk (logo) in kleur op de tankpas (co-branding)
Vanaf 250 actieve passen bieden wij je de mogelijkheid om jouw logo in kleur op een standaard Travelcard te plaatsen.

 

De voor- en achterzijde van de pas geheel in jouw eigen stijl (klantspecifiek maatwerk)
Vanaf 750 actieve tankpassen is het mogelijk om de tankpas volledig in jouw eigen huisstijl uit te voeren (klantspecifiek). Het toesturen van de tankpassen aan de berijders wordt dan desgewenst ook volledig in jouw eigen huisstijl uitgevoerd. Dus inclusief gebruik van jouw eigen briefpapier en aanbiedingsteksten.

 

Meer weten? Neem dan contact op met jouw account manager of met onze klantenservice. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur via 088-110 5000. Je kunt uiteraard ook een e-mail zenden aan info@travelcard.nl

opel tankpas