Chat with us, powered by LiveChat
Contact Login

Telematica

Telematica ofwel Track and Trace systemen worden steeds vaker toegepast. Door een kastje in het voertuig te plaatsen kunt u real time informatie ontvangen. Dit geeft u de mogelijkheid om de inzet van uw voertuigen optimaal te managen. U weet real time welk voertuig zich waar bevindt. Door de gegevens van een Track and Trace systeem te koppelen aan de data verzameld uit de tanktransacties krijgt u tevens een volledige administratie waarbij u de kostprijs per kilometer van elk voertuig nauwkeurig in kaart brengt. En wordt eventueel misbruik van de tankpas voorkomen.

 

Voertuig administratie systeem

Wilt u de kosten van uw wagenpark toewijzen aan een bepaald project of klant. Dankzij telematica kunt u kosten gemakkelijk in kaart brengen en op de juiste wijze facturen aan uw opdrachtgevers. Hiermee vergemakkelijkt u de administratie en bent u transparanter naar uw opdrachtgevers.

 

Inzicht in rijgedrag

Rijgedrag is continu te volgen. Worden maximum snelheden overschreden, remt men vaak laat en hard? U kunt precies zien hoe uw bestuurders omgaan met de voertuigen. Door hier op te monitoren wordt overmatige slijtage en mogelijke schade’s voorkomen.

 

Uren en rit registratie

Hoeveel uren maken uw medewerkers, houden zij zich aan rusturen en hoe lang zijn zij bij een klant? U heeft direct inzicht in deze gegevens. Ook kan gemakkelijk het onderscheid tussen zakelijke en privé kilometers gemaakt worden.

 

Tankpas data koppelen aan uw Track & Trace systeem

Door de tankpas data te koppelen aan uw Track & Trace rapportage heeft u volledig inzicht. Brandstofkosten zijn inzichtelijk, maar u voorkomt ook misbruik van tankpassen, u kunt gemakkelijk zien of tanklocaties en volumes overeenkom met gereden routes.

 

Laat u adviseren

Er zijn vele toepassingen mogelijk. Travelcard werkt samen met diverse aanbieders van telematica systemen, waarbij de data uit de tanktransacties gekoppeld wordt aan de rapportages van de telematica oplossing. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn.

Door data uitwisselen worden uw rapportages completer

Volledig inzicht in tank en rijgedrag

Meer informatie