Chat with us, powered by LiveChat
Contact Login

Tankpas Nederland

Wie een tankpas van Travelcard heeft, kan bij alle meer dan 4.000 tankstations in Nederland tanken. Hierdoor heeft u de absolute vrijheid, u bent niet gebonden aan een merk en u kiest dus zelf voor gemak of voordeel.

Tankpas

De tankpas wordt namelijk ook geaccepteerd bij alle onbemande tankstations. Dat werkt niet alleen kostenbesparend, maar is ook nog eens gemakkelijker. Onze locator helpt uw berijders het voordeligste of het dichtstbijzijnde tankstation te vinden.

 

Nooit meer omrijden

Omrijden of doorrijden tot een tankstation van een bepaalde maatschappij is niet nodig waardoor u nog meer bespaart. Omdat er overal getankt kan worden kunt u profiteren van kortingen op brandstoffen die door de oliemaatschapijen worden aangeboden. Ook dit maakt Travelcard een voordelige keuze!

 

BTW teruggave in Nederland gegarandeerd

Uw medewerkers hoeven geen bonnen meer te bewaren. U krijgt een gespecificeerde factuur die bovendien online voor u beschikbaar is. Hiermee kunt u de BTW van alle in Nederland met de tankpas uitgevoerde transacties eenvoudig terugvorderen. Hierdoor verdient de tankpas zich snel terug. Bovendien kunnen wij de factuur zo aanleveren dat deze direct uitgelezen kan worden door uw boekhoudpakket, hierdoor zullen de administratiekosten flink afnemen.

 

Tanken buiten Nederland?

Wanneer tanken in Nederland niet voldoende is, kunt u ook tankpassen aanvragen die geschikt zijn buiten Nederland. Wij hebben hiervoor een Benelux Tankpas en een Europese tankpas beschikbaar. Uiteraard kunt u ook een combinatie van Nederlandse en Europese tankpassen aanvragen. Als beheerder kunt u zelf bepalen welke voertuigen waar mogen tanken.

 

Tankpassen uitbreiden met andere services

U kunt er voor kiezen extra mogelijkheden aan de tankpassen toe te voegen. Wat dacht u van het afrekenen van carwash,  parkeren? Handig voor de bestuurder en voor de administratie. Door alle deze mogelijkheden te combineren op één tankkaart ontvangt u ook maar een overzichtelijke factuur van al deze transacties.

 

ZZP & MKB Tankpas

Speciaal voor ZZP’ers en het MKB met een wagenpark tot vijf voertuigen hebben wij een alles in een tankpas beschikbaar. Deze tankpas is van alle gemakken voorzien zoals carwash & parkeren. Uniek is het gratis en onbeperkt bijvullen van ruitenwisser vloeistof en olie bij Kwikfit. U bestelt de tankpas geheel online binnen drie minuten. De tankpas wordt binnen twee werkdagen verzonden. Bekijk onze ZZP & MKB Tankpas.

100% dekking

Altijd een tankstion in de buurt

Online beheer

Real time inzicht

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Kies voor het gemak van Travelcard

offerte aanvragen