Chat met ons
Vraag een offerte aan

Universele tankpas

Wie een tankpas van Travelcard heeft, kan bij alle meer dan 4.000 tankstations in Nederland tanken. Hierdoor heeft u de absolute vrijheid, u bent niet gebonden aan een merk en u kiest dus zelf voor gemak of voordeel.

 

De tankpas wordt namelijk ook geaccepteerd bij alle onbemande tankstations. Dat werkt niet alleen kostenbesparend, maar is ook nog eens gemakkelijker. Onze app helpt uw berijders het voordeligste of het dichtstbijzijnde tankstation te vinden.

Overal tanken
nooit meer omrijden
BTW garantie
Een handige verzamelfactuur
Online beheren
24/7 online beheer
Voordeel
betalen tegen pomprijs

Met een Travelcard kun je meer dan alleen tanken. Voeg naar wens aanvullende services toe.

Tanken buiten Nederland?

Wanneer tanken in Nederland niet voldoende is, kunt u ook tankpassen aanvragen die geschikt zijn buiten Nederland. Wij hebben hiervoor een Benelux Tankpas en een Europese tankpas beschikbaar. Uiteraard kunt u ook een combinatie van Nederlandse en Europese tankpassen aanvragen. Als beheerder kunt u zelf bepalen welke voertuigen waar mogen tanken.

Travelcard aanvragen

De Travelcard is een veelzijdige pas voor de zakelijke reiziger. Start ook met het gebruik van de Travelcard en ervaar het gemak! Door het formulier in te vullen ontvangt je aanvullende informatie, tarieven en een unieke link om online een bestelling te plaatsen.


1 | Persoonlijke gegevens 1/3

2 | Bedrijfsgegevens 2/3

3 | Aanvullende informatie 3/3

Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.