Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen

Wanneer je kiest voor de Travelcard kies je voor een tankkaart met vele mogelijkheden. Niet alleen beschikt Travelcard over het grootste netwerk van tank- en laadpunten in Europa; desgewenst zijn er vele andere services die toegevoegd kunnen worden aan de tankkaart.

 

Wat maakt de tankkaart van Travelcard uniek?

Travelcard is een aanbieder van zakelijke tankkaarten. Wij hebben geen belangen in oliemaatschappijen en bieden de zakelijke rijders een betaalmiddel waarmee overal in Nederland zakelijk getankt kan worden.

 

Wij sturen niet aan op bepaalde merken tankstations. De gebruiker kiest zelf waar hij wenst te tanken. Wel is het mogelijk om als beheerder van de zakelijke tankkaarten via onze website in te stellen waar de tankkaarten gebruikt mogen worden. Zo heeft u als zakelijk gebruiker altijd de mogelijkheden om kosten onder controle te houden zonder in te leveren op gemak.

 

Tankkaart Europa

De Travelcard tankkaart kan zo ingesteld worden dat deze geschikt is voor Nederland, België, Luxemburg of Europa. U kiest zelf de mogelijkheden van elke tankkaart en kiest dus of dit een Tankkaart Nederland of een Tankkaart Europa wordt.

 

Welke aanvullende mogelijkheden zijn er?

Wij stoppen niet bij het leveren van enkel een tankkaart. Elke auto moet periodiek gewassen worden en u kunt te maken hebben met bijvoorbeeld parkeerkosten. Daarom bieden wij de mogelijkheid om op de tankkaart diensten zoals carwash, parkeren, onderhoud en openbaar vervoer te activeren. Het activeren van deze mogelijkheden gaat via onze website. Een kaart vervangen is niet nodig.

Al meer dan 350.000 zakelijke rijders gebruiken de tankkaart

 

Travelcard levert zowel in Nederland als in België tankkaarten voor zakelijk gebruik. Inmiddels maken al meer dan 350.000 zakelijke rijders dagelijks gebruik van de gemakken van de Travelcard tankkaarten.

 

Tankkaart aanvragen?

 

Heeft u interesse in onze oplossingen van tanken, laden en meer? Een tankkaart aanvragen is gemakkelijk en snel. Vul ons aanvraagformulier in en ontvang vrijblijvend een prijsvoorstel en een unieke link om uw bestelling te plaatsen. Na het plaatsen van de bestelling worden de kaarten binnen twee werkdagen kosteloos verzonden.

De meest complete tankkaart
ook geschikt voor carwash, parkeren en meer
Echt overal tanken
Bij alle tankstations in Nederland
Overzichtelijke factuur
per week of per maand

tankkaart