Chat with us, powered by LiveChat
Chat met ons
Vraag een offerte aan

Rijd je een plug-in hybride of een volledig elektrische auto en ga je naar het buitenland? Met de Travelcard kun je op veel plekken in Europa laden.

Ook in het buitenland zijn er steeds meer openbare laadpunten waar je de elektrische auto kunt opladen. Het aantal beschikbare oplaadpunten kan per land echter sterk verschillen. Dit heeft voor een deel te maken met de dekking van het aantal oplaadpunten, maar door het feit dat er vele aanbieders van oplaadpunten zijn en die nog niet allemaal met elkaar samenwerken. Wanneer je naar het buitenland gaat met de elektrische auto adviseren wij onze laadpalen app te downloaden voor het vinden van beschikbare laadpunten.

Overal jouw elektrische auto opladen in de BeNeLux

In de BeNeLux kun je laden op het gehele openbare netwerk van laadpunten. In de overige Europese landen groeit het netwerk snel. Je kunt bij meer dan 100.000 laadpunten laden met een Travelcard laadpas.

Dekking Travelcard laadpas

Overzicht van Travelcard acceptatie per land.

Laden bij Fastned en IONITY

Fastned en IONITY zijn aanbieder van universele snellaadlocaties. Deze zijn voornamelijk gevestigd langs snelwegen. Je kunt hier met de laadsleutelhanger van Travelcard terecht. Tijdens jouw reis door Europa kun je met hoge snelheden laden bij deze aanbieders. Plan je route slim en maak tijdens de reis zo veel mogelijk gebruik van snelladers.  In de Travelcard app kun je laadpalen zoeken en filteren op laadsnelheid.

Tesla superchargers & Destination chargers

Ben je eigenaar van een Tesla? Dan kun je ook gebruikmaken van het supercharge netwerk van Tesla. De navigatie in jouw auto zoekt automatisch de laadlocaties op jouw route*. Tesla accepteerd voor betaling uitsluitend creditcard, hierdoor kan er niet afgerekend worden met de Travelcard laadpas. Laden met een Tesla op het Tesla supercharge netwerk is in sommige gevallen zelfs zonder kosten. Tesla heeft ook een netwerk met Destination chargers. Dit zijn laadpalen die exclusief en gratis te gebruiken door Tesla rijders. Destination chargers hebben een lage laadsnelheid en zijn vaak te vinden in de buurt van hotels of populaire bestemmingen.

 

Bekijk voor meer informatie de website van Tesla.

 

Meer info over laden en elektrisch rijden.