Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen

Voordelig parkeren op A-locaties? Via ParkBee kan het! Profiteer van voordelige tarieven tot wel 50% lager dan op straat of in andere garages. Met ParkBee parkeer je in hartje Amsterdam voor slechts €5,- per uur.

Wat is ParkBee?

Parkbee werkt samen met bijvoorbeeld hotels of bedrijven om leegstaande parkeerplekken te verhuren. In het weekend staan bijvoorbeeld veel parkeerplekken bij bedrijven leeg. Op deze manier is het mogelijk om tegen voordelige tarieven parkeerplekken aan te bieden

Hoe werkt parkeren bij ParkBee?

Wanneer de optie voor parkeren actief is op de Travelcard kun je via de Yellowbrick app parkeren bij ParkBee locaties. Wanneer je voor het parkeerterrein of parkeergarage staat open je via de Yellowbrick app de slagboom. Het uitrijden werkt op dezelfde manier.

Hoe vindt ik Parkbee locaties?

Je kan de ParkBee locaties vinden in onze locator of in de Travelcard app. Ook in de Yellowbrick app zijn de locaties zichtbaar.

Bekijk ook de website van ParkBee voor een compleet overzicht van aangesloten parkeerlocaties.

Wat zijn de kosten?

Het tarief per locatie is uiteraard wisselend maar kan aanzienlijk voordeliger zijn dan omringende parkeerlocaties. Per transactie wordt € 0.25 aan transactiekosten in rekening gebracht.

Overzichtelijke factuur

Op de verzamelfactuur van Travelcard zie je alle kosten per actieve Travelcard. In onze online rapportages zijn ook de parkeerkosten terug te vinden. Zo zie je in een oogopslag alle parkeerkosten.

parkbee_parkeren