Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen

Parkeer bij garages van ParkBee, Interparking en NS P&R terreinen. Door het aanbieden van de Travelcard bij de slagboom kun je in- en uitrijden.  Alle beschikbare parkeerlocaties van NS P&R en Interparking zijn terug te vinden in de Travelcard app.

 

Interparking

Interparking heeft in Nederland ongeveer 100 parkeergarages. Met de Travelcard is het vanaf nu mogelijk om bij een aantal van deze parkeergarages te betalen voor het parkeren. De parkeergarages zijn modern en ruim opgezet en zijn in veel gevallen voorzien van oplaadpunten voor elektrische auto’s.

De volgende Interparking locaties zijn toegevoegd aan het Travelcard netwerk.

 

  • Helicon Den Haag
  • Markthallen Rotterdam
  • Olympisch Stadion Amsterdam

 

Je kan bij deze locaties je parkeerkaart bij de betaalautomaat afrekenen met de Travelcard.

 

Wij verwachten spoedig meer locaties toe te kunnen voegen aan ons netwerk.

 

ParkBee

Via de YellowBrick app kan je terecht bij meer dan 300 ParkBee locaties om te parkeren. Al deze locaties vind je terug in de YellowBrick app waar je eenvoudig je Travelcard koppelt als betaalmiddel. Zo ontvang je al je parkeersessies op je verzamelfactuur.

 

P&R

De parkeerterreinen en garages van NS P&R bevinden zich vaak op tactische locaties bijvoorbeeld net buiten de stad. De locaties hebben goede verbindingen met openbaar vervoer en daardoor is het mogelijk tegen lage kosten te parkeren en toch snel in de stad te zijn. Op deze manier parkeer je slim en voordelig.

 

Hoe werkt het?

Het parkeren bij garages van Interparking en NS P&R is gemakkelijk. Door de Travelcard aan te bieden bij de slagboom kun je in- en uitrijden. Een kaartje trekken is niet nodig. Indien je wel een kaartje hebt getrokken kun je deze met de Travelcard alsnog afrekenen bij de betaalautomaat.

Overzichtelijke factuur

Op de verzamelfactuur van Travelcard zie je alle kosten per actieve Travelcard. In onze online rapportages zijn ook de parkeerkosten terug te vinden. Zo zie je in een oogopslag alle parkeerkosten.

parkeren_garage