Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen

De Travelcard is voor de zakelijke reiziger, ongeacht voor welk vervoersmiddel deze kiest. Daarom heeft de Travelcard, naast de mogelijkheden om auto gerelateerde zaken zoals tanken en laden af te rekenen, ook de mogelijkheid om te kunnen reizen in het openbaar vervoer.

Soms is het beter om met de trein te reizen.

Reizen richting Schiphol of een afspraak in de binnenstad van Utrecht? In dit soort gevallen is reizen met het openbaar vervoer vaak prettiger en sneller dan reizen met de auto. De Travelcard is geschikt voor alle soorten openbaar vervoer.

Tickets aanschaffen via een app.

Hoe werkt het reizen in het openbaar vervoer met de Travelcard? Om het reizen in het openbaar vervoer mogelijk te maken werkt Travelcard samen met Tranzer. Via de app van Tranzer kiest de gebruiker de reis en de tickets verschijnen in de app. De kosten voor de reis worden gezamenlijk met alle andere uitgaven die met de Travelcard zijn gedaan gefactureerd. Hierdoor ontstaat een duidelijk overzicht van alle reiskosten per gebruiker. Het declareren van kosten is dan niet meer nodig.

Reizen door heel Nederland

Het ticketsysteem via de app is door heel Nederland te gebruiken. Ook buiten Nederland kan er op steeds meer plekken afgerekend worden. Zo pak je bijvoorbeeld gemakkelijk de Thalys naar Parijs via de Travelcard.

Bekijk onze overige services die aan elke Travelcard toegevoegd kunnen worden.