Chat with us, powered by LiveChat

Direct bestellen
1 december 2020

Prijsinformatie tanken en laden.

Prijzen voor laden en tanken in de Travelcard app.

Maak je nog geen gebruik van de Travelcard app? Download deze dan direct want de Travelcard app is voorzien van een update waardoor het nu mogelijk is om prijzen voor laden en tanken te bekijken.

Laadpaal prijzen

De Travelcard voorzag al in realtime informatie over beschikbaarheid en vermogen van een laadpunt. Nu zijn daar ook de prijzen bijgekomen. Het is nu gemakkelijker om laadpaalprijzen te vergelijken.

Wanneer je een laadpunt bekijkt zie je een samenvatting van de belangrijkste informatie over het laadpunt. Klik nog een keer om ook de detail informatie te bekijken zoals een eventueel starttarief. Indien een locatie over verschillende laadpunten, snelheden en tarieven beschikt worden deze allemaal weergeven.

Brandstof prijzen

Travelcard heeft veel data over brandstofprijzen. Deze data is nu ook beschikbaar voor onze gebruikers. Aan de hand van Travelcard-transacties berekenen wij voor elk tankstation en brandstofsoort de gemiddelde prijs over de afgelopen 7 dagen. Deze prijsinformatie is beschikbaar in de Travelcard app.

Via de menu-instellingen kun je de favoriete brandstofsoort selecteren. In de samenvatting voor elke locatie staat vanaf dit moment de prijs van de brandstofsoort naar keuze.

Door nog een keer op de locatie informatie te klikken zie je ook alle beschikbare andere prijzen bij deze locatie. Wij hebben prijsinformatie voor benzine, diesel, CNG en LPG beschikbaar in de app.

Download de Travelcard app