Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen
27 juli 2021

Vind betaalbare tankstations met de Travelcard app

 

 

Vind betaalbare tankstations met de Travelcard app

 

De brandstofprijzen rijzen op dit moment de pan uit en dat zal niet onopgemerkt aan je voorbij zijn gegaan. Recordprijzen van bijna 2 euro per liter Euro95 zijn geen uitzondering meer. Sinds oktober 2012 zijn de prijzen niet meer zo hoog geweest en de verwachting is dat de prijzen nog wel een tijdje zullen doorstijgen. Dit is het gevolg van flink gestegen olieprijzen. Hierdoor betaal je meer voor je brandstof. Ook betaal je in Nederland flink wat accijnzen op brandstof. Dit neemt een flinke hap uit je budget, zeker als je elke dag met de auto naar je werk gaat. Dat geld zou je liever natuurlijk aan wat anders uit willen geven. Gelukkig is er een oplossing, namelijk de Travelcard app! Hieronder lees je meer over de Travelcard app en worden er vele voordelen besproken. Goedkoop tanken begint met de Travelcard app.

Voordelen van de Travelcard app

Wanneer je de app op je telefoon hebt geïnstalleerd zal je merken dat je jezelf er veel voordeel mee doet. Met de locator kan je alle tankstations, laadpalen en parkeergarages vinden op duizenden verschillende locaties. In één oogopslag vind je alle locaties bij jou in de buurt. Bovendien kan je tankstations filteren op prijs en type. Zo kan je altijd het goedkoopste tankstation bij jou in de buurt vinden! Heb je naast een tankpas voor Nederland ook een Europese tankpas? Dan kan je ook alle locaties in Europa vinden die zijn aangesloten bij Travelcard. De Travelcard app is bij uitstek geschikt voor ondernemers en werknemers die veel met de auto onderweg zijn. Door de mogelijkheid om een goedkoop tankstation uit te kiezen, zullen zij merkbaar minder geld kwijt zijn aan brandstof. Ook als je voor je vrije tijd of vakantie met de auto weggaat, zal je veel profijt hebben van de app. Bovendien kan je met de universele Travelcard tankpas kiezen uit alle aanbieders en vind je in de app een handig overzicht van je betalingen. Losse bonnetjes bewaren is dus definitief verleden tijd!

Vergelijk de prijzen met de Travelcard app

De brandstofprijzen verschillen van dag tot dag en daar heeft de Travelcard app handig op ingespeeld. Drie keer per week worden de actuele prijzen bijgewerkt en kan je met een handig schema gelijk zien welke tankstations op dat moment het goedkoopste zijn. Je zal je misschien afvragen, hoe doet de app dat? Doordat Travelcard gebruikers de hele dag door afrekenen bij tankstations door het hele land, krijgt Travelcard een duidelijk overzicht welke tankstations goedkoper of duurder zijn. Aan de hand daarvan kunnen de prijzen vergeleken worden. Met de Travelcard app zal je nooit teveel betalen!

Aanvullende services van de Travelcard app

Naast de services voor het tanken biedt de Travelcard app nog meer faciliteiten die kosteloos aan de app kunnen worden toegevoegd. Ten eerste kan je met de Travelcard betalen voor parkeerplekken-en garages.
Wil je je auto graag laten wassen? Met de locator in de app kan je kiezen uit meer dan 1200 wasstraten. Er is er altijd wel een bij jou in de buurt te vinden. Wanneer je met het openbaar vervoer wil reizen, dan kan je met de Travelcard je OV-tickets betalen. Dit wordt mogelijk gemaakt door samenwerking met de app Tranzer. Kijk voor meer services op de website of in de app. Je zal versteld staan hoe makkelijk alles te regelen is met de Travelcard app!

 

 

Meer manieren voor goedkoop tanken

Er zijn meer manieren om goedkoop te tanken samen met het het gebruik van de Travelcard app. Zo kan je bij pompstations in dorpen flink goedkoper uit zijn dan vlak langs de snelweg. Dit heeft meerdere redenen. Ten eerste liggen goedkopere pompstations vaak meerdere kilometers van de snelweg verwijderd. Pomphouders langs de snelweg gokken erop dat je graag wil doorrijden om zo weinig mogelijk tijd te verliezen. Kan je je wat tijdverlies permitteren? Dan loont het zeker de moeite om even de snelweg af te gaan om flink op je tankbeurt te besparen. Daarnaast zijn er ook onbemande pompstations. Deze pompstations zijn goedkoper omdat ze geen personeel in dienst hebben. Je kunt er alleen tanken en er is geen shop aanwezig.

 

Brandstofprijzen kunnen per dag en tijdstip verschillen. Over het algemeen zijn de prijzen op maandag het hoogst. Daar kan je rekening mee houden door bijvoorbeeld op een zondag alvast te tanken voordat je maandag weer naar je werk rijdt. Ook betaal je op drukke tijdstippen gemiddeld meer voor je benzine, bijvoorbeeld in de ochtend- en avondspits. Ten slotte zijn er ook manieren om zo min mogelijk brandstof te verbruiken. Zorg voor een goede bandenspanning, maak niet teveel korte ritten met de auto en laat de auto niet onnodig stationair draaien. Goed voor je portemonnee én het milieu!