Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen
9 maart 2021

Parkeren met Travelcard

Met de Travelcard kun je parkeren bij meer dan 200 garages en parkeerterrein en in alle betaald parkeren zones in Nederland. Nieuw zijn de parkeer locaties van Parkbee en Interparking!

 

Parkeren begint met de Travelcard app!

Met de Travelcard app activeer je parkeermogelijkheid. Via de locator vind en navigeer je gemakkelijk naar aangesloten parkeergarages en parkeerterreinen. Gebruik je de Travelcard app nog niet? Download hem nu!

 

Straatparkeren

In alle gemeenten waar betaald te parkeren op straat van toepassing is kun je via onze partner Yellowbrick gemakkelijk parkeren en afrekenen via de Travelcard. Door te parkeren via Yellowbrick betaal je nooit te veel want je betaald per minuut. Parkeeracties starten en stoppen gaat via de Yellowbrick app.

Parkeren bij NS P&R en Interparking

 

Parkeren bij NS P&R terreinen door de Travelcard aan te bieden bij de slagboom. Nieuw zijn ook de garages van Interparking. De eerste beschikbare Interparking garages zijn:

 

  • Helicon Den Haag
  • Markthallen Rotterdam (toegankelijk vanaf 1-4-2021)
  • Olympisch Stadion Amsterdam (toegankelijk vanaf 1-4-2021)

 

Lees meer over parkeren parkeerterreinen en garages.

 

Parkeren bij ParkBee

Voordelig parkeren op A locaties? Via ParkBee kan het! Profiteer van voordelige tarieven tot wel 30% lager dan omliggende garages. ParkBee locaties kun je betreden via de Yellowbrick app. Wanneer je voor de slagboom staat open je deze via de Yellowbrick app.

 

ParkBee kun locaties vinden in de Travelcard app of de locator op de website

 

Bekijk ook de website van Parkbee voor alle locaties en mogelijkheden.

 

Lees meer over Travelcard en ParkBee.

Parkeren bij Q-park

Vanaf 1 april 2021 stopt Q-Park met acceptatie van mobiliteitspassen zoals de Travelcard. Het is vanaf dit moment niet meer mogelijk om met de Travelcard af te rekenen bij Q-Park.

parkeren_garage