Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen
12 april 2024

Sahara-stof zorgt voor drukte bij de wasstraat

Afgelopen weekend trok er een stofwolk van Sahara-zand over Nederland. Dit zorgde in Nederland voor aangename temperaturen en een eerst echte voorproefje van de zomer maar de stofwolk had wel als gevolg dat er onder andere op auto’s een laag stof te vinden was.

8, 9 en 10 april topdrukte bij de wasstraat

Door de laag Sahara-stof is het afgelopen dagen ontzettend druk geweest bij de wasstraten in Nederland. De dagen na het overwaaien van de stofwolk werden er ruim 60% meer auto’s gewassen als dezelfde dagen (1, 2 en 3 april) de week ervoor. Dit is deels te verklaren door het uitstellen van de wasbeurt op de dagen dat de stofwolk zou overwaaien.

Ondanks dat een aantal automobilisten de wasbeurten heeft uitgesteld, heeft de overgewaaide wolk van de Sahara-stof gezorgd voor aanzienlijk meer bezoekjes aan de wasstraat.

 

 

Tripjes naar de wasstraat met Travelcard

Wist je dat je je Travelcard kan gebruiken om tripjes naar de wasstraat af te nemen? Wij zetten de voordelen voor je op een rij:

  • 1200 carwash locaties
  • Altijd een representatief wagenpark
  • Geen bonnetjes of declaraties
  • Al je carwash transacties vind je terug op je factuur

 

Je kan de service eenvoudig activeren in het Travelcard klantenportaal of vraag hier direct jouw Travelcard aan.

 


De drukte bij de wasstraten is gemeten aan de hand van aantal transacties gedaan met Travelcard passen. Travelcard verwerkt transacties van meer dan 350.000 zakelijke gebruikers.