Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen
26 juli 2021

Vind het goedkoopste tankstation bij jou in de buurt

Vind het goedkoopste tankstation bij jou in de buurt

Ben jij ook altijd op zoek naar het meest voordelige benzinestation als je onderweg bent? Dat is met de hoge brandstofprijzen zeer aan te raden. Gelukkig hoef je niet zelf alle tankstations af te gaan om de goedkoopste brandstofprijzen te vinden, want daar is een handige app voor! Maak kennis met de travelcard app!

Deze app is een handig hulpmiddel, welke je samen met de Travelcard tankpas gebruikt. Als je geïnteresseerd bent om de Travelcard te gebruiken, dan moet je onderstaand artikel zeker lezen!

Hoe gebruik je de tankpas?

Wanneer je graag een tankpas wil, kan je deze aanvragen op de website www.travelcard.nl. Onder het kopje ‘offerte aanvragen’ kan je je gegevens invullen. Wanneer je meerdere tankpassen tegelijk wil aanvragen, dan kan dat ook. Na registratie van je gegevens krijg je informatie en een link toegestuurd waarmee je je tankpas kan bestellen. Vraag hier de tankpas aan.

Na bestelling wordt de tankpas met bijbehorende unieke pincode aan je verstuurd. Met je pincode en zelfgekozen wachtwoord maak je vervolgens een account aan, waar je zelf producten en services aan kunt toevoegen. Vergeet ook niet de Travelcard app te downloaden.

Met de app kan je optimaal gebruik maken van je tankpas, door aanvullende diensten toe te voegen, waaronder carwash en pechhulp. Ook kan je gelijk een tankstation of laadpaal zoeken met de locator. Wanneer je een tankstation kiest, krijg je ook gelijk de actuele brandstofprijs te zien. Goedkoop tanken heb je daarbij dus zelf in de hand!

Wanneer je voor het eerst de tankpas gebruikt, dien je er voor te zorgen dat je de pincode goed kent. Hou deze ook altijd geheim voor anderen! Met de tankpas kan je bij zowel bemande als onbemande tankstations betalen met je tankpas. De werking is in principe hetzelfde als een bankpas. Je haalt de pas met de magneetstrip door de betaalautomaat, en vult in of je vervangend vervoer gebruikt met het antwoord ja of nee.

Ook vul je de actuele kilometerstand in. Hiermee kan gemakkelijk berekend worden welke kosten zijn gemaakt. Deze kan je ook inzien in de app van Travelcard.

Welke tankpassen zijn er?

Er zijn vijf verschillende tankpassen waar je uit kunt kiezen. Ben je zelfstandig ondernemer en reis je veel met de auto voor je werk? Dan is de MKB en ZZP tankpas zeer geschikt. Voordeel van deze tankpas is dat je per maand een overzicht krijgt van alle betalingen. Geen losse bonnetjes meer bewaren dus, maar alles in één overzicht. Handig om te gebruiken bij je belastingaangifte en makkelijk te gebruiken in de administratie van je bedrijf.

Ben je veel onderweg met de auto binnen Nederland? Dan past de Tankpas Nederland goed bij jou! Met de keuze uit duizenden tankstations in Nederland, zijn er bij jou in de buurt altijd tankstations te vinden. Ben je op zoek naar de meest goedkope tankstations bij jou in de buurt? Download de app en zoek via de locator jouw favoriete tankstation.

Rij je ook veel buiten Nederland? Vraag dan de tankpas voor de Benelux aan. Met de Benelux tankpas kan je ook in België en Luxemburg voordelig tanken. Per land ontvang je achteraf een aparte rekening. De Benelux optie kan je gemakkelijk aanvragen via de website.

Ga je met de auto heel Europa door? Met de Europese tankpas kan je bij alle DKV aangesloten tankstations terecht. De Europese tankpas heeft een extra magneetstrip, op de pas staat aangegeven welke strip voor Nederland of Europa gebruikt dient te worden. Ook kan je met de Europese tankpas afrekenen bij tolwegen en kunnen er vignetten aangeschaft worden.

Met de prepaid tankpas kan het tegoed van tevoren zelf bepaald worden. Wanneer het tegoed is verbruikt is, kan de pas niet gebruikt worden totdat het saldo weer wordt aangevuld. Je actuele tegoed kan je gemakkelijk controleren op de website zodat je bij de pomp niet voor verrassingen komt te staan.

Heb je een elektrische auto? Dan is er voor zakelijke gebruikers ook een laadpas beschikbaar. De laadpas kan in de gehele Benelux gebruikt worden.

Hoe werkt de locator?

Ben je onderweg met de auto en is het weer bijna tijd om te tanken? Waar je je ook bevindt, met de Travelcard locator in de app kan je altijd een tankstation bij jou in de buurt vinden. En dat niet alleen, tegelijkertijd kan je de dichtstbijzijnde tankstations ook nog qua prijs met elkaar vergelijken. Zo bespaar je ook nog eens op je brandstof. Met behulp van de navigatie in de app wordt je naar het tankstation van jouw keuze geleid. Dit scheelt veel tijd doordat er niet meer gezocht of omgereden hoeft te worden.

Moet je de grens over? In vele Europese landen kan je ook de locator voor tankstations gebruiken. Ideaal als je met de auto op vakantie gaat en de route nog niet zo goed kent. Niet zeker of de Travelcard wordt geaccepteerd bij het tankstation van jouw keuze? Aan het DKV logo kan je zien of Travelcard bij het betreffende tankstation is aangesloten. De DKV is een internationale organisatie met meer dan 60.000 aangesloten tankstations verspreid door Europa. Geen zorgen dus als je in het buitenland bent, er is altijd een DKV tankstation in de buurt te vinden!

Locator voor meer services

Ook kan de locator gebruikt worden voor parkeren. Zoek je een parkeergarage of parkeerplaats? De locator leidt je naar de dichtstbijzijnde parkeerplek zodat je niet eerst de stad hoeft te doorzoeken. Ook kan je de locator gebruiken voor de carwash. Bovendien worden elektrische rijders ook tegemoet gekomen. Met de locator kan je ten alle tijde een laadpaal bij jou in de buurt vinden. Zo kom je nooit met een lege accu te staan!

Hoe werkt onze app?

Aanmelden voor de app kan heel gemakkelijk. Deze kan je downloaden in de app store op je telefoon. Wanneer je de app opent, dien je deze eerst aan je tankpas of laadpas te koppelen. Hierna vind je in de app een overzicht van je services en betalingen. Wil je van extra services gebruik gaan maken? Dat kan door een upgrade op je Travelcard aan te vragen.

Ook kan je je Travelcard activeren voor de parkeerservice. Bovendien kan je met de app regelen of je de Travelcard ook in het openbaar vervoer wil gaan gebruiken. Deze optie kan heel handig zijn wanneer je de auto eens wil laten staan voor het milieu of een locatie bezoekt die moeilijk met de auto te bereiken is. In samenwerking met de app van Tranzer kan je gemakkelijk tickets voor het openbaar vervoer bestellen.

Ook de kosten van het openbaar vervoer worden verrekend met de Travelcard. Deze reiskosten hoef je achteraf dus niet apart op te vragen voor je reiskostenoverzicht.

Wanneer de app nieuwe services en mogelijkheden gaat aanbieden, krijg je een update van de app zodat je niks hoeft te missen. De app is bovendien helemaal gratis!

Wanneer je met de app een goedkoop tankstation zoekt, dan kan je via de locator alle tankstations vinden in de buurt. Filter vervolgens de tankstations op prijs en je krijgt de goedkoopste tankstations te zien die zich bij jou in de buurt bevinden. De prijzen worden drie keer per week bijgewerkt aan de hand van alle betalingen die zijn gedaan door gebruikers van de Travelcard. Hiermee kan voor jou het beste voordeel berekend worden!

Vind de pagina voor goedkoop tanken op onze website.

Wil je nog meer tips over goedkoop tanken?

Neem dan eens een kijkje de goedkoop tanken pgina op onze website. Hier kan je alle informatie vinden over de actuele brandstofprijzen en vind je bovendien tips om goedkoop te kunnen tanken. Ook kan je de prijzen voor elektrisch laden hier vinden.