Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen

Via onze portal is het mogelijk een declaratie in te dienen. Dit is handig wanneer je zelf een transactie hebt voorgeschoten bijvoorbeeld vanwege een storing op het tankstation of een defecte / verloren tankpas.

 

Om gebruik te maken van onze portal heb je een account nodig. Heb je nog geen berijders account dan kan de beheerder ze voor jou aanmaken. Na het indienen van de declaratie wordt deze ter goedkeuring aangeboden aan de beheerder van het account (het is ook mogelijk de optie voor goedkeuren uit te schakelen). Na goedkeuring verwerken wij de transactie en crediteren wij aan jou het bedrag.

 

 

Let op: het is alleen mogelijk producten te declareren die zijn toegestaan om af te rekenen met jouw tankpas. Je kunt dus geen transacties buiten Nederland declareren wanneer je geen Europese of Benelux tankpas hebt. Daarnaast dient de pas actief te zijn op de datum waarvoor je een declaratie wilt indienen.

 

Wanneer je een account hebt volg dan de volgende stappen om een declaratie in te dienen.

Stap 1

Navigeer binnen de portal naar ‘Declaratie indienen’.

Stap 2

Vul jouw persoonlijke gegevens in. Deze gegevens hebben wij nodig om de transactie correct te verwerken en het bedrag naar jou uit te keren.

declaratie indienen tankpas

Stap 3

Je kunt nu de transactiedetails invullen. Indien je een bon hebt met meerdere transacties (bijvoorbeeld benzine en olie) dan kun je deze tegelijk aangeven. Zorg ervoor dat de declaratie gelijk is aan de bon die je indient. Heb je meerdere declaraties? Dien deze dan apart van elkaar in. Het is verplicht om een kopie van de bon aan te leveren. Dit kan een scan of een foto zijn. Alle gangbare bestandsformaten worden ondersteund. In onderstaand voorbeeld hebben wij een declaratie ingediend voor een tanktransactie. Na het indienen van de declaratie bieden wij deze ter goedkeuring aan de beheerder van het account aan.

declaratie indienen stap 3 brandstof

Status declaratie bekijken

De ingediende declaraties kun je bekijken in het declaratie overzicht. Je ziet dan per declaratie of deze is goedgekeurd en verwerkt. Als de declaratie is goedgekeurd wordt deze binnen 2 weken uitbetaald.

declaratie status controleren