Chat with us, powered by LiveChat
Contact Login

FAQ – Declaratie indienen

Via onze portal is het mogelijk een declaratie in te dienen. Dit is handig wanneer u zelf een transactie heeft voorgeschoten bijvoorbeeld vanwege een storing op het tankstation of een defecte / verloren tankpas.

Om gebruik te maken van onze portal heeft u een account nodig. Heeft u nog geen berijders account dan kan de beheerder deze voor u aanmaken. Na het indienen van de declaratie word deze ter goedkeuring aangeboden aan de beheerder van het account (het is ook mogelijk de optie voor goedkeuren uit te schakelen). Na goedkeuring verwerken wij de transactie en crediteren wij u het bedrag.

Let op: het is alleen mogelijk producten te declareren die zijn toegestaan om af te rekenen met uw tankpas. U kunt dus geen transacties buiten Nederland declareren wanneer u geen Europese of Benelux tankpas heeft.

Wanneer u een account heeft volg dan de volgende stappen om een declaratie in te dienen.

Stap 1:

Navigeer binnen de portal naar ‘Declaratie indienen’.

Stap 2:

Vul uw persoonlijke gegevens in. Deze gegevens hebben wij nodig om de transactie correct te verwerken en het bedrag naar u uit te keren.

declaratie indienen tankpas

Stap 3:

U kunt nu de transactiedetails invullen. Indien u een bon heeft met meerdere transacties (bijvoorbeeld benzine en olie) dan kunt u deze tegelijk aangeven. Zorg ervoor dat de declaratie gelijk is aan de bon die u indient. Heeft u meerdere declaraties? Dien deze dan apart van elkaar in. Het is verplicht om een kopie van de bon aan te leveren. Dit kan een scan of een foto zijn. Alle gangbare bestandsformaten worden ondersteund. In onderstaand voorbeeld hebben wij een declaratie ingediend voor een tanktransactie. Na het indienen van de declaratie bieden wij deze ter goedkeuring aan, aan de beheerder van het account.

declaratie indienen stap 3 brandstof

Status declaratie bekijken

De ingediende declaraties kunt u bekijken in het declaratie overzicht. U ziet dan per declaratie of deze is is goedgekeurd en verwerkt.

declaratie status controleren