Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen

Op de portal kunt via gemakkelijke stappen een tankpas aanvragen. In deze uitleg lichten wij de verschillende opties tijdens het bestellen toe.
In dit voorbeeld gaan wij uit van een account dat alle mogelijke tankpassen kan bestellen. Indien u bepaalde opties niet heeft kan het zijn dat deze niet zijn geactiveerd voor uw account. Neem dan contact met ons op om deze alsnog te activeren.

Stap 1

Navigeer binnen onze portal naar ‘Passen’ en dan naar ‘Pas bestellen’.

tankpas aanvragen

Stap 2

Kenteken

Vul het kenteken van het voertuig in. Door vervolgens op de knop ‘voertuiggegevens ophalen’ te klikken worden het model en type automatisch toegevoegd. Deze gegevens kunnen later gebruikt worden in de rapportages.
Wilt u liever een fictief kenteken invullen dan kan dit, u kunt de foutmelding die u krijgt bij het ophalen van de voertuiggegevens negeren.

Pas type

U kunt kiezen voor een Nederlandse of Europese tankpas  en eventueel met de laadfunctionaliteit.

Landrestricties

Wanneer u gekozen heeft voor een Nederlandse tankpas kunt u ervoor kiezen om deze wel toegang te geven tot tanklocaties in België en Luxemburg.

Pasgroep

U kunt groepen aanmaken en hier passen aan toevoegen. Deze worden gebruikt voor rapportagemogelijkheden.

Aankoopcategorie

Deze staat default op alle producten, u kunt deze later wijzigen.

Startdatum

Wilt u dat de tankpas later geactiveerd wordt? Geen probleem, kies de datum naar voorkeur. Kiest u geen datum dan is de tankpas direct te gebruiken wanneer u deze ontvangt.

Naam op pas

Kies een naam die op de pas weergegeven wordt.

Referentie
U kunt een vrije omschrijving toevoegen aan de pas. Deze kunt u later ook wijzigen. De referentie wordt  gebruikt in de rapportages en is zichtbaar op de factuur.

Bestedingsprofiel

Deze staat standaard al ingevuld op ‘Default country restrictions’. U kunt in het menu ‘ bestedingsprofielen’ extra profielen aanmaken. Bijvoorbeeld een profiel met aangepaste limieten, of een tankpas die alleen doordeweeks gebruikt mag worden.

Pincode

U kunt zelf een pincode kiezen. Indien u niets kiest genereren wij een pincode. De pincode wordt in dit geval per post toegestuurd. Wilt u direct gebruik kunnen maken van de tankpas kies dan zelf een pincode.

Toegestane brandstoffen

U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen benzine toe te staan.

Toegestane producten

Kies de overige producten / diensten die gebruikt mogen worden.

Diensten

U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld Pechhulp of Fit-To-Go toe te voegen.

tankpas aanvragen 2

Stap 3

Als u alle velden heeft gevuld dan klikt u op de button ’toevoegen’.  U ziet nu dat de tankpas in uw ‘winkelmand’  zit. U kunt nog extra passen toevoegen. Wanneer u klaar bent klikt u op ‘Plaats bestelling’.

Wanneer u de tankpas voor 13:00 bestelt, verwerken wij deze dezelfde dag nog.

De levertijd van een tankpas Nederland is 1 werkdag.

De levertijd van een tankpas Europa zijn 2 werkdagen.

tankpas aanvragen stap 3