Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen

Laden bij Shell Recharge

Het is je wellicht opgevallen dat er bij steeds meer Shelllocaties Shell Recharge laadpalen staan. Shell is in een hoog tempo bezig het eigen Shell Recharge netwerk op te bouwen bij Shell-tankstations.

Snelladen

De Shell Recharge laadpalen zijn snelle laadpalen. Een laadvermogen van 175kwh is geen uitzondering. Dit zorgt ervoor dat je in 10 minuten flink wat range/bereik? kunt bijladen en je met de meeste auto’s in circa 20 minuten je accu weer tot 80% kunt volladen. Zeker in Nederland is een korte laadstop meer dan voldoende om je eindbestemming te bereiken.

Hoeveel laadpunten zijn er beschikbaar?

Op dit moment zijn er meer dan 180 Shell Recharge laadpunten bij 69 laadstations*. Dit betekent dat er gemiddeld 2,6 snelladers per station beschikbaar zijn. De Shell Recharge laadpunten zijn te vinden langs snelwegen, maar ook bij lokale tankstations.

 

Laden met laadpas

Met de Travelcard-laadpas kun je moeiteloos laden bij Shell Recharge laadpunten. De tarieven voor laden bij Shell Recharge met de Travelcard-laadpas zijn €0.54 per kwh**. Dit is een zeer concurrerend tarief vergeleken met bijvoorbeeld Fastned of IONITY.

Locaties om te relaxen

Bij de Shell Recharge laadpunten is er altijd een Shell-shop aanwezig. Ideaal voor een drankje, snack of toiletbezoek.

Shell Recharge locaties vinden

Met de Travelcard app kun je ook de Shell Recharge locaties vinden. Door te filteren op laadsnelheid zie je gemakkelijk laadpunten met een hoog vermogen. De Shell Recharge laadpunten worden gefaciliteerd in samenwerking met Allego. Je kan de Shell Recharge laadpunten daarom ook als Allego laadpaal terugvinden in onze app.

 

*aantal locaties op 23-03-203. Voor actuele getallen raadpleeg de Shell website.

**gemeten tarief op 16 maart 2022. Bekijk voor actuele tarieven de Travelcard-app. Travelcard brengt per geladen kWh een opslag van 1 cent in rekening.

Shell Recharge