Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen

In Nederland zijn ruim 200 gemeenten waar je moet betalen voor het parkeren op straat. Het is dan wel zo gemakkelijk om te betalen via een app. Op deze manier hoef je geen parkeerkaart te kopen en reken je achteraf exact de parkeertijd af.

 

Parkeren via Yellowbrick en Travelcard

Samen met onze partner Yellowbrick bieden wij een oplossing voor straat parkeren. In de Yellowbrick app koppel je gemakkelijk je Travelcard. Op deze manier kun je mobiel parkeren en worden de kosten achteraf via Travelcard gefactureerd.

Kosten voor parkeren

Wanneer je gebruik maakt van parkeren zullen de parkeerkosten in rekening worden gebracht volgens de lokaal geldende tarieven vermeerderd met € 0.25 transactiekosten.

Overzichtelijke factuur

Op de verzamelfactuur van Travelcard zie je alle kosten per actieve Travelcard. In onze online rapportages zijn ook de parkeerkosten terug te vinden. Zo zie je in een oogopslag alle parkeerkosten.

Parkeren activeren

Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheid tot parkeren moet deze optie actief zijn op de Travelcard. Indien deze optie niet actief is kan deze gemakkelijk op de Travelcard worden toegevoegd via onze portal. Bekijk ook onze instructie “Diensten activeren op bestaande Travelcards”.

mobile parkeren