Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen
8 augustus 2022

Laadpaal via Travelcard

Steeds meer bedrijven stappen over naar elektrisch rijden. Travelcard levert al de laadpas met de meest uitgebreide dekking in Europa. Het is nu ook mogelijk om via Travelcard een laadpaal af te nemen.

Waarom een laadpunt via Travelcard?

Een veelgehoorde vraag over de kosten van laden betreft het (juist kunnen verwerken en) declareren van stroomkosten bij laadpalen thuis of op kantoor. Met een laadpunt via Travelcard lossen wij dit probleem op. Bovendien heb je het voordeel van het gemak van één partij die alles regelt.

Thuisladen automatisch verrekend

Door te laden met een laadpaal en laadpas van Travelcard hoef je nooit meer achteraf kosten te declareren. Dit is prettig want door het opladen van de elektrische auto verdubbelt het stroom verbruik. Doordat de laadpaal en laadpas aan elkaar gekoppeld zijn worden alle stroomkosten elke maand automatisch vergoed tegen het tussen werkgever en pashouder afgesproken tarief. Op deze manier voorkom je declaraties achteraf en worden de hogere energie kosten direct gecompenseerd.

Online beheer en inzicht

Elke laadpaal is gekoppeld aan een online dashboard waarin je precies ziet hoe vaak en hoeveel er is geladen. Je bepaalt verder zelf wie er mag laden en tegen welk tarief laadsessies worden afgerekend. Handig wanneer je bijvoorbeeld ook gasten op de mogelijkheid wilt geven om te laden.

Hoe bestel ik een laadpaal voor thuis of op kantoor?

Laadpalen voor thuis zijn online te configureren. Nadat je deze hebt samengesteld, neemt een adviseur contact met je op om te controleren of alle gegevens correct zijn. Als de aanvraag compleet is, wordt een installateur ingepland om de laadpaal te plaatsen.