Chat with us, powered by LiveChat
 
Direct bestellen
10 februari 2020

Laden bij Ladenetz Duitsland

Om het beschikbare netwerk Travelcard verder uit te breiden kunnen alle gebruikers van de Travelcard en Tankpas.nl vanaf heden laden op het netwerk van Ladenetz.de in Duitsland. Door Ladenetz als accepterende partner toe te voegen aan het Travelcard-netwerk kan er met de Travelcard bij 90% van alle laadpunten in Duitsland geladen worden.

Laden in Duitsland

Om te laden in Duitsland zijn geen verdere acties nodig voor de gebruikers van de Travelcard of beheerders van het account. Het netwerk is beschikbaar voor iedereen die een laadpas of laadsleutelhanger in bezit heeft.

 

Laden in Europa

Travelcard werkt aan een Europees dekkend netwerk van laadpalen. Op dit moment is er al een 100% dekking in de BeNeLux. In de rest van Europa neemt het netwerk snel toe. Met de toevoeging van Ladenetz.de aan het netwerk neemt het aantal accepterende laadpunten met 5000 toe. Hiermee heb je met de Travelcard toegang tot het grootste Europese netwerk van laadpalen.

 

Europese laadpas & tol betalen?

De Travelcard is een veelzijdig betaalmiddel. Door de optie voor het DKV-netwerk en het laden aan de Travelcard toe te voegen creëer je een laadpas die je naast het laden in Europa ook kunt gebruiken voor het afrekenen van de tolwegen. Zo heb je een universele en handige laadpas.

Locator en App

Bekijk op onze website de locator met daarin alle locaties waar de Travelcard gebruikt kan worden. Via de filters kun je zoeken naar laadpalen. Ben je onderweg? Gebruik dan de Travelcard app voor het vinden van beschikbare laadpalen.

 

travelcard laadpalen app